2017-01-21 21:48

SPORT


Becali anunţă schimbările verii la Steaua: 15 jucători vin, 9 pleacă

 |  16:42
Becali anunţă schimbările verii la Steaua: 15 jucători vin, 9 pleacă
Patronul Stelei a anunţat revoluţia în Ghencea pentrunoul sezon competiţional. Becali susţine că 9 jucători vor părăsi lotul actual,urmând ca în perioada următoare să fie prezentate nu mai puţin de 15 noutăţi.Printre cei concediaţi se numără şi eroul finalei cu Dinamo, Nicolae Dică, darşi veteranul lotului Bănel Nicoliţă.

“Vor pleca Marinescu, Matei şi Cezar Lungu, pentru caream semnat deja contract, Maicon va pleca, Onofraş şi Dică... Ultimul, dacăvrea, să rămână în staff că e băiat bun. Şi Emeghara pleacă fiindcă e la finalde contract”,adeclarat Becali. Acesta a precizat că îl va lăsa pe Nicoliţă săplece de la Steaua în această vară, deoarece şi-a făcut datoria în cei 6 ani petrecuţiîn Ghencea. Surse neoficiale au declarat pentru Puterea că mijlocaşul de 26 deani va semna cu echipa lui Mircea Rednic, Khazar Lankaran.

În ceea ce-l priveşte pe Romeo Surdu, Becali a precizatcă i s-a oferit prelungirea contractului, urmând ca atacantul să decidă dacă vacontinua sau nu din această vară. I-am spus asta şi lui.Surdu a fost favoritul meu ca atacant, numai că nu am putut să-l impun la toţiantrenorii”.

De de pe lista neagră a scăpat Marius Bilaşco, deşi înurmă cu puţin timp, era anunţat că va fi dat afară ca urmare a faptului că nus-a adaptat în Ghencea. "Bilaşco varămâne pentru că este un jucător care în meciuri importante, cum a fost cuDinamo, a avut mare aport, aexplicat conducătorul stelist.

Până în prezent, formaţia roş-albastră a anunţat oficialtransferul a cinci jucători: Mihai Costea, Gabriel Matei, Dorinel Popa, RaulRusescu şi Leandro Tatu, care au costat în total 2,5 milioane de euro. Conformlui Gigi Becali, în curând Steaua va face alte transferuri de marcă, numeleachiziţiilor fiind ţinute momentan secret.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image