2017-01-16 22:14

SPORT


Becali: Brandan nu are caracter

 |  19:11
Becali: Brandan nu are caracter

Supărat pe faptul că Gigi Becali i-a interzis să plece în China, acolo de unde avea o ofertă foarte avantajoasă, Pablo Brandan l-a atacat voalat prin presă pe finanţatorul stelist. Atât i-a trebuit argentinianului, că latifundiarul din Pipera l-a şi luat la rost.

„Brandan nu are aşa mare caracter. O să-i spun asta când o să mă întâlnesc faţă în faţă cu el. Ai semnat un contract, păi să-l respecţi. Trei ani de zile el trebuie să ajute Steaua, ca titular sau ca rezervă. El ia bani mulţi de la Steaua, foarte mulţi. Dacă eu i-am spus că nu îi dau drumul, trebuie să închidă gura. Să nu creadă lumea că noi, patronii, suntem sclavii fotbaliştilor. Trebuie să respecţi spiritul Stelei, dar şi spiritul lui Becali, care e mai important decât al unui jucător care vrea să plece când vrea el”, a spus Becali la GspTV.

În altă ordine de idei, oficialii Stelei, Teia Sponte şi Valeriu Argăseală, au fost mandataţi de Becali să rezolve mai repede problema stadionului din Ghencea cu Ministerul Apărării. După mai multe runde de discuţii, cei doi ar fi ajuns la un acord cu MApN, iar Steaua este aşteptată de săptămâna viitoare să se întoarcă „acasă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-18

TAGURI: Becali, brandan, caracter, steaua, transferComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image