2017-01-17 17:16

SPORT


Becali, trădat de finul Borcea chiar de Crăciun

 |  14:16
Becali, trădat de finul Borcea chiar de Crăciun

Transferul lui Alexandru Chipciu la Steaua este în impas din cauza intervenţiei dinamoviştilor, care au făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru mijlocaş în încercarea de a-l deturna spre Ştefan cel Mare.

Iar asta după ce Becali a încercat să-l fenteze pe Nicolae Badea, care printr-un club din Argeş, deţinea 50% din drepturile federative ale jucătorului. În loc de 1,2 milioane de euro cât va plăti, în acte nu apare decât 200.000 de euro, stârnind furia dinamovistului. Astfel, clubul roş-alb a înaintat o ofertă oficială de 800.000 de euro către FC Braşov pentru a-l achiziţiona pe Chipciu.

“Badea vrea să le arate procurorilor că am ascuns banii. Băi, procurorii trebuie să ne prindă, nu trebuie să le spuna Nicu Badea că am ascuns noi banii. Care e problema lui dacă eu am dat mai mulţi bani decât in acte? Eu am dat 1.2 milioane pe Chipciu, şi!? Mă deranjează obraznicia lui! Ce mai vrea el acum?”, a spus furios patronul Stelei.

Se pare că acţionarul lui Dinamo, Cristi Borcea, nimeni altul decât finul lui Becali, nu este străin de acţiunea colegilor săi.  "Domnul Badea i-a informat prin e-mail pe domnii Borcea şi Săvulescu şi toata lumea cunoaşte oferta pe care o facem pentru Chipciu, nu sunt probleme între acţionari", a afirmat directorul sportiv Constantin Dănilescu la gsptv.

În schimb, Becali susţine contrariul: “Eu nu pot să cred aşa ceva. Mie finul mi-a spus că am dreptate. Cică a vorbit cu Badea şi nu-l mai interesează nici pe el”.

Alexandru Chipciu a semnat miercuri un contract pe cinci ani cu Steaua, însă LPF a blocat înregistrarea înţelegerii ca urmare a unui memoriu depus de Sporting Piteşti, unde acţionar e Badea, care susţinea că îl deţine pe mijlocaş în coproprietate şi nu şi-a dat acordul. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-28

TAGURI: Becali, Borcea, finComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image