2016-12-06 05:01

SPORT


Becali: Twente e accesibilă, mă gândesc la finală!

 |  15:06
Becali: Twente e accesibilă, mă gândesc la finală!

Gigi Becali a comentat în stilu-i caracteristic tragerea la sorţi din 16-imile Ligii Europa. Patronul Stelei ia în derâdere gruparea olandeză, chiar dacă în ultimii ani, Twente a dominat fotbalul batav.

“ e o echipă accesibilă. Am scăpat de cele grele. Am mare încredere că vom trece mai departe, mai ales că vom face transferuri. Mă gândesc la finală, mereu am ţintit departe. Vă garantez că suntem deja în optimi”, a spus Becali.

Dacă va reuşi să treacă de Twente, roş-albaştrii vor da piept cu învingătoarea întâlniriiSchalke – Viktoria Plzen, astfel că Marica va avea şansa să vină din nou la Bucureşti, după cele două echipe s-au confruntat şi în grupe. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: becali, tragere, steaua, twenteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Becali trece la amenzi Atmosfera de la Steaua oricum nu era bună, însă eşecul de la Chiajna cu Concordia, sau mai bine... 20 Noi 2016 | (1)
Ani grei de închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea în dosarul mituirii judecătoarei Ioan Becali a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare, Victor Becali la 5 ani şi 8 luni,... 24 Noi 2016 | (2)