Belodedici: Românii vor ține cu Athletic Bilbao
2018-08-20 04:14


Belodedici: Românii vor ține cu Athletic Bilbao

 |  13:30
Belodedici: Românii vor ține cu Athletic Bilbao

Ambasadorul finalei Ligii Europa, Miodrag Belodedici, e de părere că românii care vor fi prezenți pe Arena Naţională la finala acestei competiții , vor fi, în majoritate, susținători ai lui Athletic Bilbao, în disputa cu Atletico Madrid.

“Româniisunt nerăbdători să vadă echipa AthleticBilbaocondusă de domnul Bielsa, surpriza Europei. Este echipa la modă. Surpriza turneului. Traiectoria ei a fost extrem de comentată. Au eliminat Manchester United și Schalke după jocuri bune. Aş spune că majoritatearomânilor ţin cu domnul Bielsa şi echipa sa, deşi admiră şi pe Atletico Madrid”, a spus Belodedici.

Întrebat cu cine va ţine la finală, Belodedici a spus: "Cu Bucureşti. Mi-ar fi plăcut să vină aici Valencia, unde am jucat doi ani. Dar oricum va fi o finală minunată. Două echipe care joacă frumos, pe atac. Vor fi multe goluri. Echipele au personalitatea antrenorilor care le conduc. Domnul Bielsa a oferit experienţa sa unui grup de tineri impetuoşi. Simeone antrenează de mai puţin timp, dar transmite ambiţia sa jucătorilor".

Fostul jucător a adăugat că bucureştenii aşteaptă cu nerăbdare această finală, mai ales pentru că se întâlnesc două echipe spaniole, iar în Spania locuiesc mulţiromâni, conform Mediafax.

În probleme câinilor fără stăpân, Belodedici a afirmat că aceştia nu vor fi pe străzile din centrul Capitalei în zilele în care madrilenii şi bascii vin laBucureşti. "Câini sunt peste tot. Până la birou m-am întâlnit cu unii. Este adevărat, sunt mulţi. Dacă te duci cu bicicleta sau motocicleta, e pericol. Dar în aceste zile vor dispărea, cel puţin în centrul oraşului".

 este în opinia lui Belodedici cel dintre Fernando Llorente şi Radamel Falcao, iar cel care va câştiga acest duel va da titlul echipei sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-18

TAGURI: Romani, athletic_bilbao, madrid, bucuresti, arena_nationala, finala

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...