2019-02-20 19:43


Blat nemţesc! Echipa lui Jula şi Sergiu Radu, Energie Cottbus, acuzată de trucarea unei partide

 |  20:03
Blat nemţesc! Echipa lui Jula şi Sergiu Radu, Energie Cottbus, acuzată de trucarea unei partide

Presaitaliană a lansat mai multe acuzaţii de blat cu privire la meciul disputat anultrecut în februarie, între Energie Cottbus şi VfL Bochum, scor 2-3.Jurnaliştii din Cizmă s-au bazat pe declaraţiile sub protecţia anonoimatuluiale unui fotbalist care a jucat în respectiva partidă. Ca urmare a acestuifapt, preşedintele echipei lui Emil Jula şi Sergiu Radu, Ulrich Lepsch, areacţionat dur la aceste zvonuri. “Suntem surprinşi de această acuzaţiescandaloasă”, a afirmat oficialul german.

FederaţiaGermană de Fotbal (DFB) a afirmat că nu dispune de nici un element care arsugera trucarea partidei amintite. La rândul său, Parchetul din Bochum, careanchetează de mai mulţi ani meciurile suspecte din fotbalul european, arecunoscut că nu dispune de nici o informaţie concretă în cazul respectiv. “Nuam auzit de aşa ceva. Deocamdată nu avem nimic legat de meciul dintre Bochum şiCottbus”, a afirmat procurorul Bernd Bieniossek, menţionând că nu a primit nicio informaţie, în acest sens, nici de la colegii săi din Italia.

La25 noiembrie, un bărbat în vârstă de 35 de ani a recunoscut că a manipulat maimulte partide din liga secundă a Germaniei, oferind bani mulţi jucătorilor.Conform justiţiei germane, persoanele implicate au pariat mai mult de douămilioane de euro pe meciuri din mai multe campionate europene, având ulterior uncâştig de 1,6 milioane de euro. Poliţia germană a demascat reţeaua respectivă,arestând 15 persoane în Germania şi două în Elveţia. Acesta a fost primul actjudiciar de proporţii în privinţa meciurilor de fotbal trucate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...