2018-12-16 20:01


Incompetentul Bonetti murdăreşte Dinamo

 |  09:53
Incompetentul Bonetti murdăreşte Dinamo

Eşecul din ultimul minut cu CFR Cluj, care a echivalat cu pierderea titlului de către Dinamo, a provocat un adevărat uragan în Groapă. Italianul Dario Bonetti şi-a acuzat elevii de non-combat, înainte, în pauza şi după meciul cu ardelenii, iar vestiarul a luat foc şi îl vrea dat afară din Ştefan cel Mare.

Dănciulescu, simbolul câinilor, omul care nu îl înghite pe tehnician încă de la primul său mandat la Dinamo, a luat atitudine şi, susţinut de Srgian Luchin, a dezvăluit amănunte incendiare din vestiar legate de discursurile josnice ale lui Bonetti la adresa lor.

„A zis în vestiar că ori nu vrem să jucăm, ori suntem pe blat. Am avut discuţii cu el pe tema asta. N-a pomenit numele lui nea Ando. Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat intenţionat cartonaşe. E o mizerie ce se întâmplă. Eu n-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Sunt de 11 ani la Dinamo, oamenii mă ştiu, eu n-am făcut aşa ceva. Colegii de pe bancă mi-au zis că iar voia să mă schimbe în minutul 10. Vă daţi seama, sunt mulţi jucători care nu-şi mai doresc să joace. Asta din cauza a ceea ce s-a întâmplat în zilele acestea. Au mai fost acuzaţii nefondate şi după meciul cu Universitatea Cluj”, a spus Danciu-gol, care a fost completat de Luchin: „E foarte greu să jucăm când suntem suspectaţi de blat. La pauză a intrat în vestiar şi ne-a acuzat că suntem blat. M-am simţit umilit. A fost vorba de relaţia unor anumiţi fotbalişti cu Ioan Andone. Suntem praf din toate punctele de vedere, suntem la pământ”.

Săpăligă şi Ţânţaru, veşnicele soluţii de avarie

Preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, nu este adeptul schimbării imediate a lui Dario Bonetti, însă aversitatea vestiarului la adresa italianului va cântări decisiv în luarea deciziei de demitere a acestuia. Chiar dacă este susţinut de fanii dinamovişti, Bonetti pare a nu mai avea viaţă lungă în Groapă. Cu patru etape rămase din acest campionat, însă în cărţi pentru obţinerea Cupei României, conducătorii din Ştefan cel Mare trebuie să gestioneze foarte atent acest sfârşit de sezon. Jucătorii nu vor să mai lucreze cu Bonetti, iar singura soluţie e îndepărtarea rapidă a tehnicianului. Soluţii de înlocuire nu ar fi multe în acest moment, iar toate vin din curtea proprie: Ion Marin, Cornel Ţălnar sau Ion Moldovan. Ieri după-amiază, şefii dinamovişti, Bonetti şi jucătorii au avut o şedinţă de urgenţă la Saftica, pentru a linişti cât de cât apele la echipă. Cert este că italianul a condus antrenamentul de aseară al echipei, la care a luat parte şi Dănciulescu, semn că lucrurile s-au calmat momentan.

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-28

TAGURI: bonetti, blat, italian, dinamo, campionat, danciulescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...