2018-12-10 15:37


BOX. Jo Jo Dan, spaima pugiliştilor la semimijlocie

 |  18:07

Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, îşi caută un adversar pentru un meci la vară,după ce Mike Jones şi Paul Malignaggi au evitat să-l întâlnească pe român.

Deşi în mod normal, după succesul cu fostul campion mondialSteve Forbes, Jo Jo trebuia să se bată cu Mike Jones, învingător în faţa luiSoto Karass, americanul nici nu a vrut să audă de un eventual duel. Asta cutoate că promotorul Cristi Gănescu îi anunţase pe reprezentanţii lui Jones căJo Jo poate veni şi în America.

De asemenea, au existat discuţii şi pentru o întâlnire cufostul campion mondial Paul Malignaggi. Iniţial, părţile s-au înţeles pentru 9aprilie, dar ulterior americanii au decis că românul ar fi un adversar multprea puternic şi l-au ales ca oponent pentru Maginaggi pe fratele lui AngelCotto, Jose Miguel, care însă nu e clasat la nici o versiune.

Cu 28 de victorii şi o singură înfrângere încarieră, Jo Jo Dan ocupă locul 4 în topul WBC, 6 la WBA şi 15 în IBF, ceea ce îiconferă un statut de challenger la titlul mondial pentru toate cele treiversiuni. “În curând vom avea unmeci sigur pentru Jo Jo”, ne-a spus promotorul Cristi Gănescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...