2019-03-26 12:59


BOX. Medalii în pragul dezafilierii

 |  18:16
BOX. Medalii în pragul dezafilierii

Sportivele din România fac senzaţie la Campionatul European Feminin de Tineret şi Junioare de la Orenburg (Rusia). Patru medalii de bronz, şi încă două de argint asigurate, ultimele putându-se transforma azi în aur. Toată munca lor ar putea fi însă în zadar, în caz că AIBA a pus deja în aplicare decizia de dezafiliere a FRB, ceea ce ar însemna că sportivii români nu îşi mai pot reprezenta ţara în nici o competiţie internaţională. “Ar fi un abuz grosolan dacă s-ar întâmpla asta. Noi am fost aici înscrişi de COSR. Nici nu vreau să mă gândesc la ce este mai rău. Aceste sportive ar putea reprezenta România la Olimpiada de tineret din 2013”, a declarat pentru “Puterea”, antrenorul lotului Adrian Lăcătuş. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LOVING BOXING
01 Sep 2011

Maistre Lacatus cum poți admite ASA ceva ai un nume ești in glorie ai sportive cu medalii cum poți lăsa sa se întâmple ASA ceva cu munca ta ...oameni buni sunteți orbi nu vedeți ca asta va duce de nas cu mangleala lui de infractor...eu unu personal nu cred ca Obreja scapă nebatut de cei care rămân pe drumuri si cei care munca lor e lăsată de izbeliste doar ca sa stea broscoiul președinte, pe Titi , Auras , Simion si încă câțiva le-a închis gura cu ceva promisiuni si câțiva euroi ca altfel nu se explica nepasarea lor!!!!
NAE,
01 Sep 2011

ATENTIE, Am tot respectul pentru sportive si antrenori,pentru munca lor, pentru sacrificiile lor. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece, cum facem de multi ani in box. Alergam dupa vestita medalie de bronz....si ne-am indeplinit obiectivul. Cunosc ff bine ca doar fetele ne mai tin boxul in viata. Dar de aici si pana la declaratiile triumfaliste este distanta mare. De aceia nu mai avem boxeri,nu mai avem medaliati. Are cineva curiozitatea sa vada cate sportive au fost inscrise la fiecare categorie???? Va spun ca s-a luat bronz,cu un singur meci disputat si acela pierdut. Ce parere aveti d-le Lacatus???
LOVING BOXING
01 Sep 2011

D-le Nae aveți mare dreptate la fel se întâmpla si in competitiile interne , intenția Broscoiului (Obreja ) este sa distruga boxul amator , sa-l facă sa dispară si sa se promoveze romania la boxul profesionist adică cei de la amatori prin lipsa altei alternative sa fie oblgati sa treacă sportivii la profesioniști, evident ca cei mai buni restul rămân doar la stadiul de pregătire , alta explicație nu avem ! La comp interne cu un meci si ăla pierdut are medalie sau cu Putin noroc poate fi vicecampion pe vremuri numai faptul sa ajungi la finale era ceva , treceau prin etapa de club, județene , zona si campionii de zona mergeau la finale! Tragedie mare ce e acum in boxul romanesc rusine de la A -Z !
PENTRU NAE
01 Sep 2011

D-nul Nae conteaza ca aceste fete au participat pe banii cluburilor pt ca federatia nu a avut banii necesari pt aceasta deplasare,nu este vina lor ca sunt cate sunt inscrise la categorie este campionat european si nu trebuiesc judecate din acest punct de vedere daca esti un om de box te vei bucura de acest rezultat pentru ca avem fete de valoare acolo si apoi tarile care sunt acolo sunt cele mai puternice la ora actuala citeste mai mult si vei afla fi ROMAN in primul rand
PT TINE NAE
01 Sep 2011

Este campionatul european de JUNIOARE SI TINERET in primul rand si da sunt putine participante pentru ca toti se axeaza pe competitiile finale de seniori si senioare din septembrie respectiv octombrie unde nivelul este mult mai ridicat de fapt nu se compara dar cred ca tu ai ceva cu boxul feminin cred ca ti-e greu sa vezi ca dupa ce au performante mai au si noroc la tragerea la sorti, nu mai suferi stai sa vezi acum la calificari la seniori si senioare oare cine tine boxul in viata in ultimii ani?
MIRCEA
01 Sep 2011

Bravo fetelor castigati maine sa ii vedem pe invidiosi ce or sa zica
NAE,
01 Sep 2011

Ce performanta...sa iei medalie fara nicio victorie!!????. Nu am nimic cu fetele. Stiu ca este nevoie si de putin noroc,dar de aici si pina a te lauda cu medalii ...fara nicio victorie este cale lunga....nu vreau sa jignesc pe nimeni.Ma abtin,din respect pentru efortul si sacrificiile fetelor. Numai la noi se intimpla asa ceva. Succes celor care boxeaza maine.
PT.OFTICOSU'NAE
01 Sep 2011

Cine îţi dă dreptul să critici cum au luat, sau n-au luat medalii fetele ? D-aia nu poţi dormi ,tu, noaptea că au picat ele pe medalie. Numai sportivii sau antrenorii rataţi sunt invidioşi pe rezultatele altora. Aşa că, bagă-ţi un băţ în cur şi stai în banca ta !
NAE,
01 Sep 2011

Pana cum a fost MIKI,acum e ADRIAN. Din respect pentru fete nu particip la un asemenea dialog,unde expresiile de Ferentari sunt argumente. Succes celor doua care boxeaza maine.
JUST ME
01 Sep 2011

Băi fraţilor sau frate Nae (cine o-i fi tu, Moroiţă, Constantinescu sau oricare altu') , până acum nu v-a interesat rezultatul fetelor,acum dintr-odată v-au stârnit interesul,ce să spun... Mai bine v-ar interesa eforturile care s-au făcut, de către cluburi,pt.ca ele să poată participa la aceste Europene. Poate prezentaţi un scurt istoric cu toate meciurile şi medalii câştigate de ele de-a-lungul timpului, dacă tot sunteţi pasionaţi de "cercetări".
PT.OFTICOSU'NAE
01 Sep 2011

Nu-i băga în discuţie pe Miki şi Adrian Lăcătuş ,pt.că lor nu cred că le arde d treburile astea acum, au altceva mai bun d făcut (sunt în Rusia cu fetele ca şi antr.coordonatori) Oricum, succes fetelor!
ROBY
02 Sep 2011

APRECIEZ EFORTURILE FETEELOR,AL ANTRNORILOR SI AL CLUBURILOR.DAR NU SUNT DE ACORD CA SIMPLA PREZENTA IMPUNE ACORDAREA UNEI MEDALII SI ASTA SE CHEAMA PERFORMANTA. CIOCUL MIC,CA MACANE.
Random imageUltimele stiri
loading...