2018-12-19 15:52


Box, nu fotbal!

 |  21:00
Box, nu fotbal!

Derby-ul Steaua - Rapid trebuia să fie un meci al orgoliilor rănite, nu al orgoliilor prosteşti. Dacă pe teren evoluţia celor două rivale a fost una jenantă, jucătorii şi-au ieşit din minţi în a doua repriză. La o fază în careul oaspeţilor, Dani Coman a prins mingea lângă bară, însă a fost lovit din inerţie cu picioarele de Prepeliţă. Imediat s-a produs un meleu între jucătorii celor două formaţii, în care s-au împărţit pumni în stânga şi în dreapta. Arbitrul întâlnirii, Alexandru Tudor, i-a eliminat doar pe mijlocaşul Stelei şi pe Dan Alexa, chiar dacă şi Coman, Pancu, Deac, Tănase sau Rui Duarte s-au lovit la greu.

Conflictul nu s-a încheiat aici. La finalul meciului, Coman s-a dus de unul singur peste Prepeliţă în vestiarul Stelei. Cunoscut ca un tip calm, dar care la mânie nu prea îi stă nimeni în cale, nici măcar Ionel Ganea, Dani Coman i-a cerut socoteală mijlocaşului, fără ca nici unul dintre coechipierii stelistului să aibă tupeu să intervină. Mai mult decât atât, cei doi s-au întâlnit în parcarea stadionului, acolo unde Prepeliţă susţine că portarul i-a dat o palmă peste faţă şi l-a ameninţat că îl va bate dacă va observa pe reluările fazei că fotbalistul l-a lovit intenţionat.

Gigi îl ameninţă pe Robocop

Gigi Becali a sărit în sus când a auzit că Prepeliţă a fost altoit de Coman la finalul jocului. “Lasă că o să îmi iau eu bodyguardul şi îi dau palma înapoi nenorocitului (n.r., Coman)! Între fotbalişti nu există palme, fie ce-o fi! În teren să facă orice vor, dar după meci nu există palme, doar fair-play şi frăţie. O să îi dau eu o palmălui Coman, dacă tot e aşa de bătăuş”, a spus Becali. Goalkeeperul giuleştean, poreclit şi Robocop, se apără şi susţine că s-a împăcat deja cu Prepeliţă, cu care a fost coleg la FC Argeş.Nu a fost nici o palmă. Nu avem răutăţi, noi suntem prieteni, ne cunoaştem de prea mult timp. Şi dacă îi dădeam o palmă, îi dădeam părinteşte, pentru că el a crescut lângă mine. Important este că ne-am împăcat şi că am uitat tot ce s-a întâmplat”, a spus portarul, care nu se teme de ameninţările finanţatorului stelist: “Ce ar trebui să fac, să nu mai ies din casă? Sunt convins că a fost o glumă a domnului Becali. Noroc cu declaraţia asta, că am mai râs şi eu. Abia aştept să termin antrenamentul şi să mă duc să beau o cafea în Dorobanţi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Steaua, Rapid, Gigi Becali, derby
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...