2019-01-16 20:36


BRD Bucharest Open: 7 românce în calificări. Când au loc meciurile din primul tur

 |  20:02
BRD Bucharest Open: 7 românce în calificări. Când au loc meciurile din primul tur

Şapte românce vor evolua, sâmbătă, pe tabloul calificărilor la BRD Bucharest Open, competiţie cu premii de 250.000 de dolari.

Irina Bara, favorită 2 în calificări, va juca în primul tur împotriva italiencei Anastasia Grymalska, Jaqueline Cristian o va întâlni pe suedeza Cornelia Lister, Alexandra Cadanţu pe sportiva din Ungaria Panna Udvardy, beneficiară a unui wild card, Nicoleta Dascălu pe turcoaica Ipek Soylu, iar Cristina Dinu pe slovaca Chantal Skamlova.

Beneficiază de wild card-uri Irina Fetecău, care va juca împotriva Olgăi Ianciuk (Ucraina), şi Andreea Prisacariu, a cărei adversară va fi jucătoarea bulgară Sesil Karatanceva, favorită 8 în calificări, potrivit News.ro.

Cap de serie 1 în calificări este italianca Deborah Chiesa, care o întâlneşte în prima rundă pe Anna Bondar (Ungaria, beneficiară a unui wild card).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-13

TAGURI: BRD Bucharest Open, meciuri, romance
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PAUL SAARI
13 Iul 2018

ACESTE CREDITE APLICABILE TREBUIE SĂ CĂPUNEȚI DIN SUA, AICI ÎN STATELE UNITE 5.00% RATA DE DOBÂNZI. De asemenea, vă putem conecta la investitori cu o capacitate financiară foarte mare pentru a vă finanța proiectele cu capital intensiv. a lua legatura; creditingfund@gmail.com Paul Saari ..
Random imageUltimele stiriloading...