2019-02-16 04:25


Burleanu aduce ACUZAŢII GRAVE: Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA

 |  09:27
Burleanu aduce ACUZAŢII GRAVE: Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că Ionuţ Lupescu, unul dintre contracandidaţii săi la şefia forului, minte atunci când spune că a demisionat din funcţia deţinută la UEFA.

“Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA. Nu şi-a dat demisia de la UEFA, şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Minte şi când spune că n-a făcut profit şi că Florin Prunea nu este implicat în campania sa. Florin Prunea este antemergătorul şi cel care organizează toate întâlnirile în teritoriu”, a spus Burleanu la Digi Sport.

Potrivit gsp.ro, Ionuţ Lupescu a declarat la Realitatea TV că nu vrea să implice UEFA în campania sa, astfel că a demisionat din funcţia de director al Comisiei Tehnice a forului. “Nu m-aş fi întors în ţară dacă lucrurile mergeau bine. Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul şef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc”, a spus Lupescu.

La alegerile din 18 aprilie de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-13

TAGURI: alegeri frf, frf, razvan burleanu, ionut lupescu,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOOYAKA
13 Apr 2018

Nu e o noutate !Stim si noi,stie si Lupescu...
Random imageUltimele stiriloading...