2017-01-18 03:45

SPORT


Bute: “Centura va rămâne la mine”. Pugilistul român promite victoria împotriva lui Jean Paul Mendy

 |  19:12
Bute: “Centura va rămâne la mine”. Pugilistul român promite victoria împotriva lui Jean Paul Mendy

Au mai rămas doar trei zile până la disputa lui LucianBute cu challengerul obligatoriu, francezul Jean Paul Mendy, în care românulîşi pune pentru a opta oară centura în joc. Meciul pare unul simplu la primavedere pentru pugilistul nostru, însă adversarul are un palamares de invidiat,fiind neînvins la profesionişti. Asta îl pune în gardă pe Bute, care totuşi nuîi dă nici o şansă pugilistului din Hexagon. “Vă promit că centura va rămâne lamine”, i-a asigurat Bute pe compatrioţii săi. Vizibil emoţionat de faptul cămeciul va avea loc, în premieră, în România, pugilistul nostru promite showsâmbătă la Romexpo.

“Sunt foarte fericit căsunt aici. Aştept acest moment din 2007, de când am devenit campion mondial.Mi-am dorit mereu să-mi apăr centura în faţa românilor, acum presiunea e pemine. Toţi aşteaptă mult de la mine, însă m-am pregătit foarte bine, de douăluni în capul meu este doar Mendy. Cea mai mare bucurie a mea este cămama va fi în sală. Nu ştiu dacă se va uita la meci, dar pentru mine estesuficient să o ştiu acolo. Mi-a spus să am încredere în Dumnezeu că Mă va ajuta”,a afirmat Bute, care le-a răspuns diplomat şi contestatarilor săi: “Adeversarii mei de până acum nu au fost aşa de slabi cum s-a zis, şi voidemonstra asta pe viitor. Au fost unii care au mai comentat, dar obiectivul meunu e să închid gura cuiva, obiectivul meu e să rămân campion”.

Şi-a lăudat adversarul

Lucian Bute este convins că nu îi va fi uşor sâmbătă şise aşteaptă ca meciul să se întindă pe durata a 12 reprize. L-a studiatîndeajuns de bine pe Mendy, pe care îl caracterizează ca fiind un boxer foarteagil, cu o directă de stânga extrem de periculoasă: “Va fi o seară lungă şi grea. Mendy nu a venit să se plimbe aici, a venitsă-mi ia centura. Am urmărit foarte multe meciuri ale sale. E exploziv custânga, trebuie să fiu foarte, foarte atent. Am avantajul că ultimul adversaral meu a fost tot stângaci, la fel ca şi Mendy. E un boxer foarte bun, îlrespect pentru că a venit aici să se lupte cu mine”.

E în grafic cu greutatea

Chiar dacă în ultimele zile au apărut fel şi fel dezvonuri că are prea multe kilograme în plus şi nu va avea timpul necesar să ledea jos până la cântarul oficial, Bute îi linişteşte pe români. O să apeleze şila alte metode de slăbire, dacă prin efort şi alimentaţie nu va ajunge să intreîn categorie. “Pregătirea mea este în grafic. Am avut mereu probleme cu greutatea.Nutriţionista e cu mine aici, nu îmi fac griji. Am încă 2,5 kg în plus. Lacântarul oficial voi fi în limita greutăţii, vă promit. Dacă va fi nevoie, voiface şi saună”.

Mendy: “Devin agresiv când sunt încolţit

Pugilistulfrancez este conştient pe cine are de înfruntat, însă nu se sperie de faimaromânului. Spune că nu a bătut drumul degeaba până la Bucureşti doar ca să facăun simplu act de prezenţă. “Sunt mândrucă am şansa să boxez cu un campion. Nu sunt un «Bad boy» în ring aşa cum se aude,dar devin agresiv atunci când sunt încolţit. Nu mi-e teamă deupercutul lui Lucian, ci de croşeul lui de dreapta”, a spus Mendy.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image