2016-12-10 22:31

SPORT


Bute, între ciocan şi nicovală

 |  19:48
Bute, între ciocan şi nicovală

Lucian Bute se află de două săptămâni, fără voia sa, în mijlocul unui scandal. Clubul său, Interbox, a dat în judecată televiziunea Showtime, deţinătoarea drepturilor tv ale pugilistului pentru încă un meci. „Există deja un proces pe rol, pentru că nu poţi sta la nesfârşit sub contract cu o televiziune care te încurcă şi nu te lasă să lupţi cu cine vrei”, a dezvăluit Obreja la GSP TV. Bute este aproape de a semna contractul cu Carl Froch pentru un meci în Anglia, dar Showtime nu vrea să transmită lupta. Motivul a fost dezvăluit tot de preşedintele FR de Box: „Cel care decide la Showtime este fostul director general al companiei Golden Boy Promotion şi el trage sforile ca Lucian să boxeze cu Librado Andrade”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29

TAGURI: bute, nicovalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)
Lucian Bute va boxa cu Eleider Alvarez la Quebec Promotorul Groupe Yvon Michel a anunțat, marți, faptul că Lucian Bute și columbianul Eleider... 06 Dec 2016 | (0)