2017-01-24 05:07


Bute îi ia la ochi: Ward sau Froch?

 |  17:24
Bute îi ia la ochi: Ward sau Froch?

Duminică dimineaţă, de la ora 04.00, la Atlantic City, în direct pe DigiSport, va avea loc o mult aşteptată dispută, finala SuperSix, dintre Andre Ward şi Carl Froch, întâlnire care pune pe masă două centuri mondiale la categoria supermijlocie, WBA şi WBC. Meciul va fi cu atât mai interesant cu cât unul dintre cei doi ar putea fi adversarul lui Bute în 2012. În funcţie de cine va câştiga SuperSix, promoterii lui vor încerca să negocieze o întâlnire pentru anul viitor, iar cel mai probabil adversar va fi Carl Froch.

De aceea, campionul nostru se va afla în sală pentru a-i observa cât mai bine pe potenţialii săi oponenţi. Chiar dacă Andre Ward este favoritul întâlnirii de la Atlantic City, Bute îl vrea ca adversar pe Froch, mai ales că boxerul englez a aruncat mereu săgeţi otrăvite spre român, cum că nu ar avea valoare şi că nu a boxat până acum cu nici un nume mare din boxul profesionist.

Americanul Ward este neînvins în 24 de meciuri ca profesionist, în timp ce britanicul Froch a suferit un singur eşec în 29 de lupte.

Turneul SuperSix urma să-i opună pe cei mai buni şase pugilişti din lume ai categoriei super-mijlocie, miza fiind unificarea celor două titluri, precum şi o solidă dotare financiară, însă turneul a cunoscut numeroase obstacole din cauza accidentărilor sau a abandonurilor, nereuşind să-şi ţină promisiunile. Trei dintre cei şase boxeri anunţaţi la start nici măcar nu au ajuns la capătul primei faze a turneului: danezul Mikkel Kessler s-a accidentat, americanul Jermain Taylor a decis să facă o pauză în carieră, iar compatriotul său Andre Dirrell s-a retras din cauza unei probleme neurologice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: Bute, ward, froch, supersixComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image