2019-01-16 08:22


CÂINI CU UNICUL CĂPITAN. Dinamo şi-a prezentat noile tricouri - VIDEO

 |  20:19
CÂINI CU UNICUL CĂPITAN. Dinamo şi-a prezentat noile tricouri - VIDEO

Dinamo şi-a prezentat, miercuri, noul echipament de joc, realizat de NIKE, pentru sezonul 2013-2014. Chipul “unicului căpitan” al lui Dinamo, Cătălin Hîldan, decedat în 2000 în timpul unui meci amical, se află imprimat pe noile tricouri. Sub chipul lui Hîldan este trecut şi sloganul “FCD în ADN”, “marcă înregistrată a dinamoviştilor din toată ţara, din toată lumea”.

Potrivit oficialilor clubului, numele jucătorilor vor fi inscripţionate pe spatele tricourilor pentru prima oară în ultimii 20 de ani şi în întrecerea internă, nu doar în cupele europene.

Ediţie specială, în alb şi roşu…

“Noul echipament de joc 2013-2014, în alb şi roşu, a fost special conceput de partenerul tehnnic NIKE pentru FC Dinamo Bucureşti. Kit-ul pentru meciurile de pe teren propriu păstrează culorile tradiţionale ale clubului: tricoul de joc este de culoare roşie şi este completat de un şort cu aceeaşi culoare. În meciurile din deplasare, Dinamo va folosi un echipament de joc alb complet. Cele două echipamente sunt completate de jambiere disponibile în două culori: alb şi roşu. Materialul din care este realizat noul echipament este mai uşor şi mai rezistent decât precedentele ţesături folosite de NIKE şi înglobează tehnologia Dri-FIT, care ajută la eliminarea transpiraţiei şi asigură confortul termic pe terenul de joc. Reglarea temperaturii corporale este realizată prin intermediul panourilor de mesh, poziţionate pe părţile laterale ale tricoului şi facilitează circulaţia aerului în jurul corpului sportivilor. Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle de plastic”, se arată pe site-ul grupării din „Ştefan cel Mare”.

“Chipul lui Cătălin înseamnă o responsabilitate în plus, nu numai pentru mine, cât şi pentru toţi dinamoviştii. Asta trebuie să ne facă să ne dorim mult mai mult decât s-a întâmplat în anii precedenţi. E o responsabilitate enormă pentru întreaga echipă”, a declarat Ionel Dănciulescu, citat de Mediafax.

Atacantul lui Dinamo a mai spus că nu este important că echipamentul seamănă cu cel al campioanei Angliei, Manchester United, ci faptul că va evolua cu stema clubului bucureştean în dreptul inimii.

“Din spate, tricoul seamănă cu echipamentul lui Manchester United, dar din faţă? Echipamentul e un accesoriu care dă bine, te responsabilizează foarte mult stema din stânga când îmbraci tricoul lui Dinamo. Dacă eşti în tricoul lui Dinamo, nu contează cum este echipamentul dacă ai această stemă, trebuie să fii bun, să fii numărul 1”, a subliniat Dănciulescu.

Hîldan, pentru străini

El a precizat că îi va povesti atacantului brazilian Elton ce reprezintă Cătălin Hîldan pentru Dinamo: “Cu Elton ne înţelegem mai greu, pentru că el ştie doar portugheza, dar până la urmă va înţelege şi el ce înseamnă Cătălin Hîldan, ce a însemnat şi ce va însemna”.

Echipamentul de joc va putea fi achiziţionat de fani de pe site-ul oficial al FC Dinamo, în schimbul a 190 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-17

GALERIE MEDIA

CÂINI CU UNICUL CĂPITAN. Dinamo şi-a prezentat noul echipament

TAGURI: dinamo, tricouri, nike, unicul, capitan, catalin, haldan, caini, danciulescu, echipament, chip, tricou
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...