2018-12-12 10:39


“Câini” cu suflet! Gesturi emoţionante ale jucătorilor dinamovişti la adresa lui Mărgăritescu

 |  18:03
“Câini” cu suflet! Gesturi emoţionante ale jucătorilor dinamovişti la adresa lui Mărgăritescu

Situaţia neprevăzută prin care a trecut Andrei Mărgăritescua bulversat întreg stafful şi lotul lui Dinamo. Tensiunea din rândul colegilorsăi a atins nivelul maxim, chiar înaintea meciului din Cupa României de la Bistriţa, unul foarte important pentru viitorul echipei. Uniidintre ei chiar nu au reuşit să doarmă cu gândul la “fratele” lor, pe care l-au văzut cum a fost luat pe sus de la aeroport,ulterior cu cătuşe la mâni, şi apoi încarcerat pentru câteva ore într-o celulăde la Cercetări Penale. Şi totuşi jucătorii lui Dinamo au trecut peste acestşoc şi au intrat în teren contra Gloriei hotărâţi să învingă şi să îi dedice victoria celui poreclit “China”.

A fost eliberat cu o oră înainte de meci

Vestea că a fost eliberat din arest i-a prins pejucători la încălzirea dinaintea meciului de la Bistriţa. Chiar Ioan Andone avorbit cu Mărgăritescu şi apoi le-a transmis jucătorilor săi gândurile şiurările colegului lor. Cu siguranţă, şi acesta a fost un imbold pentru fotbaliştiidinamovişti într-un meci pe care l-au controlat, mai ales în repriza secundă, auînvins cu 2-0 şi au rezolvat în mare parte calificarea în ultimul act alcompetiţiei.

Numărul “6” aplaudat!

Fiecare din cele două goluri ale oaspeţilor a fost sărbătorit într-un mod emoţionant dejucătorii lui Andone. Dacă la primul, Dănciulescu a fugit la banca de rezerve, deunde a luat tricoul lui Mărgăritescu şi l-a ridicat spre cer, în aplauzeletuturor fotbaliştilor lui Dinamo, iar la al doilea, deşi nu înscrisese, CătălinMunteanu a făcut acelaşi gest, urmat din nou de ovaţiile colegilor. Au fostgesturi emoţionante ale dinamoviştilor la adresa prietenului lor care trecuse ozi şi o noapte prin momente extrem de grele în arestul Poliţiei.

Naşul Munteanu a plâns la final

Gestul de la golul doi, atunci când Cătălin Munteanus-a grăbit să arate tricoul lui “China”, nu a fostîntâmplător. Pe cei doi jucători îi leagă de mulţi ani o prietenie foartestrânsă, şi mai mult decât atât, Munteanu îi va fi naş de cununie peste o lunălui Mărgăritescu. La declaraţiile de după meci, fostul jucător al Braşovului nuşi-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a fost întrebat de şocul pe care a fostnevoit să îl suporte viitorul său fin: “Normal că am fost şi noi afectaţi de ce i s-a întâmplat luiMărgăritescu, suntem un grup unit. Am aflat că totul s-a terminat cu bine. Toţiam jucat numai pentru el”.

Toţi ceilalţi jucători, în frunte cu Ioan Andone şiCristi Borcea, i-au dedicat victoria mijlocaşului dinamovist. “Victoriea fost pentru Andrei Mărgăritescu, un gest normal de solidaritate al echipei.Am încercat să ne susţinem colegul aşa cum am crezut noi de cuviinţă. Noi ştiamcă nu are absolut nici o implicare. Sper din totul sufletul să se termine mairepede această problemă, pentru că e un jucător important pentru noi şi îlaşteptăm să vină în rândurile noastre. Înainte de a ieşi la încălzire, l-asunat pe domnul doctor şi pe nea Ando. A vorbit cu dânşii, ne-a transmis baftăşi ne-a spus să câştigăm şi pentru el. Noi aşa ne-am arătat susţinerea faţă deel jucând şi câştigând această partidă”, a spus Dănciulescu.

Foto: GSP.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...