2019-01-18 15:56


Campioana Dunărea Galaţi, în doliu. Antrenorul secund Teodor Mocanu a suferit un stop-cardiac în timp ce dormea în autocar

 |  18:41
Campioana Dunărea Galaţi, în doliu. Antrenorul secund Teodor Mocanu a suferit un stop-cardiac în timp ce dormea în autocar

Familia Dunărea Galaţi este în doliu. Toată suflarea de la gruparea campioanei României la hochei este în stare de şoc. Antrenorul secund Teodor Mocanu şi-a găsit sfârşitul la doar 55 de ani. Tehnicianul a suferit un stop-cardiac în timp ce dormea în autocar, în drumul de întoarcere cu echipa de la Gheorghieni. Mocanu era antrenor secund la echipa de seniori a Dunării Galaţi de aproximativ un deceniu.

Directorul general al clubului de la Dunăre, Mihai Brandabur, a făcut pentru news.ro un scurt istoric al tragicului eveniment. "A avut un stop cardio-respirator. Au avut meci la Gheorgheni, după meci au fost la masă, s-au urcat în autocar şi în drum spre Galaţi, în localitatea Comăneşti, au făcut pauza normală de transport cu autocarul şi au constatat ca el era deja decedat. Au coborât băieţii din autocar, au strigat dar el nu mai mişca. Cred că în somn i s-a întâmplat, toţi dormeau, era în jurul orei 00.20”, a spus Mihai Brandabur.

Potrivit acestuia, imediat s-a sunat la 112, dar echipajele de salvare venite de urgenţă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, nu au mai reuşit să-l readucă la viaţă pe cel care a fost Teodor Mocanu.

Ieri, oficialii echipei au solicitat ca meciurile pe care Dunărea Galaţi le avea de disputat în Liga Mol, la Galaţi, astăzi şi mâine, cu DVTK şi HK Belgrad, să fie amânate. În zadar, a fost extrem de tardiv. Disputele vor avea loc la orele prevăzute şi se vor juca şi în memoria antrenorului Teodor Mocanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: campioana, dunarea galati, doliu, teodor mocanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...