2018-09-25 00:27


CAMPION olimpic, găsit MORT în camera sa

 |  10:45
CAMPION olimpic, găsit MORT în camera sa

Americanul Steven Holcomb, campion olimpic în 2010, în proba de bob-4 persoane, a fost găsit mort în camera sa de la Centrul de pregătire al Comitetului Olimpic al SUA (USOC), de la Lake Placid.

''Întreaga familie olimpică americană este șocată de vestea că sămbătă a murit Steven Holcomb. Este o știre incredibilă și tragică. Steven a fost un sportiv extraordinar, cu un palmares foarte bogat. Dedicarea lui a fost mereu o sursă de inspirație pentru noi toți. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia sa, spre toată comunitatea sportivilor care fac bob'', a declarat Scott Blackmum, director USOC.

Circumstanțele decesului lui Steven Holcomb nu sunt deocamdată desluşite , dar conducerea USOC a precizat că ele vor fi făcute publice imediat ce vor exista detalii, scrie Agerpres.

În palmaresul sportivului american figurează cinci titluri de campion mondial.

Proba de bob-4 persoane din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă 2010, desfășurată pe pista de gheață de la Whistler, s-a încheiat cu victoria primului echipaj al SUA (Steven Holcomb, Justin Olsen, Steve Mesler, Curtis Tomasevicz), cronometrat în 4 manșe cu timpul total de 3'24"46/100.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-07

TAGURI: steve holcomb, campion olimpic, mort, camera, bob
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...