2018-11-19 07:38


Campionii automobilismului sportiv românesc au sărbătorit împreună la Palatul Parlamentului

 |  19:38
Campionii automobilismului sportiv românesc au sărbătorit împreună la Palatul Parlamentului

Cei mai buni piloți ai automobilismului sportiv românesc au fost sărbătoriți sâmbătă seară, la Palatul Parlamentului, acolo unde a avut loc Gala Campionilor, organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Clujeanul Simone Tempestini, de curând oficial cetățean român, a fost vedeta serii, acesta fiind premiat nu doar pentru al doilea titlu de campion național absolut la raliu, ci și pentru faptul că a devenit primul reprezentant al automobilismului românesc care câștigă trofeul mondial în WRC Junior, divizia campionatului mondial unde s-au lansat Sebastian Loeb sau Sebastian Ogier.

Timișoreanul Bogdan Cuzma a obținut în premieră trofeul pentru cel mai bun pilot din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, în timp ce la karting, Andrei Tomescu a fost marele câștigător al clasei regină KZ. Driftul, disciplină intrată din acest an sub egida FRAS, și Rally 2 au dat singurii campioni străini, pe bulgarul Stefan Stefanov, respectiv Romain Desire Marci Gilles, acesta din urmă avându-l drept copilot în etapele de Rally 2 pe Alin Lapadusa.

Campionii automobilismului sportiv românesc au sărbătorit împreună la Palatul Parlamentului
zoom

Campionii de la Off Road, Slalom Paralel, Autoslalom, Time Atack, Rally Cross și Rally Raid au fost ovaționați la scenă deschisă pentru rezultatele obținute de-a lungul acestui sezon, președintele Norris Măgeanu ținând să îi felicite pentru performanță. De asemenea, au fost răsplătiți cu trofee și partenerii care au susținut motorsportul românesc de-a lungul timpului.

”A fost un an foarte bun și vreau să îi felicit pe toți implicați în lumea automobilismului sportiv românesc pentru eforturile pe care le-au făcut. Sunteți extraordinari și vă mulțumesc pentru spectacolul senzațional pe care l-ați realizat și și vă doresc mult succes pentru sezonul viitor”, a declarat Măgeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-27

TAGURI: automobilism, gala campionilor, Simone Tempestini, bogdan cuzma
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...