2018-06-21 15:32


BOX. Campionul Mihai NISTOR s-a antrenat la volan pentru primul AUR continental

 |  16:09
BOX. Campionul Mihai NISTOR s-a antrenat la volan pentru primul AUR continental

Capitala României a fost zilele trecute gazda unui campanii mondiale pentru responsabilizarea șoferilor în trafic. Printre participanții la cursul de educație rutieră s-a aflat și campionul mondial de box la supergrea Mihai Nistor.

BOX. Campionul Mihai NISTOR s-a antrenat la volan pentru primul AUR continental
zoom
Șofer de doar două luni, unicul pugilist român la Jocurile Olimpice de la Rio și-a testat abilitățile la volan sub supravegherea campionului mondial de juniori Simone Tempestini și a colegilor de la Napoca Rally Academy, campioana națională pe echipe la raliuri. La cursul de conducere defensivă, cei doi campioni mondiali au efectuat împreună și exerciții spectaculoase pentru evitarea derapajelor necontrolate. "Pentru doua luni de șoferie, cred că m-am descurcat binișor. A fost o experiență utilă, cred că ar trebui să vină cât mai multi șoferi la astfel de cursuri", a punctat ultimul boxer care l-a învins pe campionul greilor Anthony Joshua. 

Pentru că România ocupă un nedorit loc 1 în Europa la numărul de accidente mortale, piloții de raliuri i-au exemplificat totodată pe viu campionului la box și celorlalti participanți la curs ce efecte produce alcoolul și neatenția la volan.

BOX. Campionul Mihai NISTOR s-a antrenat la volan pentru primul AUR continental
zoom
"I-a picat bine cursul, mai ales că este la început. Odată ce ai o astfel de experiență reușești să iți schimbi puțin viziunea și să urmărești atent toate lucurile pe care le vezi în trafic. Devii mai prudent, mai preventiv și asta înseamnă mai multă siguranță pentru tine și ceilalți. Eu alerg cu mașina de curse și cunosc limitele unei mașini și ce pericole pot apărea. Noi, piloții de raliuri putem fi un exemplu în trafic pentru ceilalți", a punctat dublul campion național de raliuri Simone Tempestini.

Nistor: "Mă simt pregătit pentru aur!"

După experiența comună, drumurile celor doi campioni mondiali se despart în aceste zile. Simone Tempestini se luptă pentru o victorie în Raliul Moldovei, în timp ce Mihai Nistor a plecat în Ucraina unde încearcă să obțină primul său aur la întrecerile continentale. "Am luat de două ori bronzul, dar acum sper să sparg gheața la aur. Mă simt foarte bine fizic și psihic, am avut un stagiu reușit de pregătire în Germania. Nu mă interesează cu cine lupt în ring la Europene, prefer să își facă adversarii tactica în funcție de stilul meu", a punctat unicul boxer român la JO 2016. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-15

TAGURI: mihai nistor, box, volan, campion, medalie de aur, simone tempestini

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri