2017-01-23 08:46


Când doi se bat, al treilea câştigă. Vaslui - Poli în finala campionatului, Oţelul stă la cotitură!

 |  18:46
Când doi se bat, al treilea câştigă. Vaslui - Poli în finala campionatului, Oţelul stă la cotitură!

Esteclar de acum că titlul se va juca între Poli, Oţelul şi Vaslui, echipele dinBucureşti fiind la şapte puncte în spatele trioului din provincie. Mai suntpatru runde din acest sezon, dar disputa Vaslui - Timişoara poate decide, înmare măsură, cine va fi campioana. Însă din bătălia celor două, Oţelul ar puteaieşi în cele din urmă câştigător, deoarece pentru trupa de la Dunăre urmează douămeciuri cu echipe care aproape sigur vor lua drumul ligii secunde,Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti. Un alt criteriu foarte important,şi pe care multă lume nu îl bagă în seamă, este rezultatul direct întreechipele de pe podium. Un capitol decisiv la finalul campionatului într-o eventualăegalitate de puncte. Deocamdată, Vasluiul este în avantaj în faţa Oţelului,după 4-0 în tur şi 0-0 în retur.

Iancuface din nou gălăgie aiurea!

PatronulTimişoarei ne-a obişnuit să provoace războaie inutile şi să pună presiune peadversari înaintea meciurilor importante. Dacă la meciul din toamnă din Ştefancel Mare striga în gura mare că nu îi va folosi pe Zicu şi pe Alexa, de teamăcă vor fi accidentaţi intenţionat de adversari, ulterior s-a dovedit că a fostdoar un joc ieftin al bossului de pe Bega. Un alt episod a fost înainteareturului din Banat cu Steaua, atunci când Iancu s-a luat de Gigi Becali şi MMStoica, iar la finalul meciului încheiat 0-0, a pus tunurile pe Cristi Balaj,care nu a acordat un penalty pentru echipa sa. De asemenea, finanţatorul Timişoareivede după fiecare etapă tot felul de jocuri de culise, care în cele din urmă sedovedesc a fi doar acte premeditate, de a pune presiune pe jucătorii şi oameniide fotbal care îi sunt adversari în lupta pentru supremaţia în Liga I. Un altcaz a fost când patronul BKP a văzut înaintea aceluiaşi meci cu Steaua oalinaţă hilară între Marius Stan, Neţoiu şi Sorin Cârţu, în care ultimii doivor face tot posibilul ca Oţelul să ia campionatul. Ce a urmat se ştie, Steauaa bătut fără probleme Galaţiul în Ghencea, iar teoriile lui Iancu nu au statnici acum în picioare. Nu în ultimul rând, şeful de la Poli s-a luat aproape detoţi arbitrii, pe care îi vede trimişi cu ordin precis de la Vasile Avrampentru a-i dezavantaja echipa. Acum, chiar înaintea meciului de la Vaslui,finanţatorul Timişoarei a găsit o nouă metodă murdară de a intimida adversarul.A promis că echipa sa nu se va prezenta la meci dacă Vasile Avram nu va schimbabrigada de arbitri, şi în special pe centralul Alexandru Deaconu: “Dacă acestarbitru va rămâne delegat pentru această partidă, noi nu vom prezenta. Nu măfaceţi să distrug campionatul”.

Vasluiul are programulcel mai facil

Ultimeletrei runde ale campionatului se vor juca pe viaţă şi pe moarte, indiferent derezultatele din această rundă, Vaslui - Poli Timişoara şi Oţelul -Universitatea Craiova. La prima vedere, moldovenii dispun de un program maiuşor, mai ales că nu vor întâlni nici o contracandidată la titlu. Vor juca peterenul Astrei, acolo unde oaspeţii câştigă foarte greu, întâlnesc pe terenpropriu Sportul, echipă deja retrogradată, iar în ultima etapă vor merge laPandurii, o echipă care evoluează bine acasă. La rândul său, Oţelul va juca laChiajna cu Victoria Brăneşti, formaţie deja picată în liga secundă, întâlnescTimişoara acasă, într-un meci de care pe care, iar în ultima rundă vor juca laPloieşti, cu Astra. Timişoara va bifa trei puncte sigure acasă cu Urziceni, darapoi vor merge la Galaţi, acolo unde nu au voie să piardă dacă vor să mai sperela titlu, iar în etapa a 34-a vor întâlni pe marea rivală, Dinamo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-05

Mai multe imagini:
Când doi se bat, al treilea câştigă. Vaslui - Poli în finala campionatului, Oţelul stă la cotitură!
zoom
Când doi se bat, al treilea câştigă. Vaslui - Poli în finala campionatului, Oţelul stă la cotitură!
zoom
Când doi se bat, al treilea câştigă. Vaslui - Poli în finala campionatului, Oţelul stă la cotitură!
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image