2017-01-23 14:52


Capitala îşi ţipă disperarea!

 |  21:00
Capitala îşi ţipă disperarea!

Acum trei săptămâni, pe când fluieraşii conduceau fără greşeală partidele din Liga 1, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, declara satisfăcut în “Puterea” că arbitrii săi au înţeles, în sfârşit, ce le-a cerut el de atâta vreme. Tot atunci, şeful CCA recunoştea că prestaţiile bune se datorau în mare măsură faptului că patronii şi oamenii din fotbal nu au mai pus presiune pe arbitrii săi şi nu au mai acuzat în stânga şi în dreapta delegările. Liniştea nu a durat mult, iar ceea ce era inevitabil s-a produs. Etapa a 6-a a fost cu ghinion pentru echipele din Bucureşti, din punct de vedere al arbitrajului. Conducătorii acestor formaţii au declanşat Jihadul, vorba lui Cristi Borcea, însă totul pe bună dreptate.

Haţegan şi-a recunoscut fapta

Rezultatul de egalitate scos în Regie în faţa Braşovului i-a scos din minţi pe conducătorii rapidişti. Pe lângă faptul că prestaţia giuleştenilor a fost una mediocră, ei aruncă vina majoră pe centralul Ovidiu Haţegan. Acestuia i se impută o singură fază, neeliminarea lui Bruno Madeira, la un fault criminal asupra lui Deac, fapt ce nu ar mai fi dus, după părerea rapidiştilor, la ratarea victoriei. Arbitrul a recunoscut ulterior că a greşit, mai ales că l-a văzut pe Deac ieşind în cârje de la stadion.

Tudor a comis-o la Mediaş

Arbitru cu mare experienţă atât internă, cât şi internaţională, Alexandru Tudor, nu a văzut un henţ cât casa făcut de Hoban, fază din care Gaz Metan s-a desprins la 2-0 pe tabela de marcaj şi practic a închis disputa. Singura greşeală a celui poreclit Brad Pitt Tudor a fost taxată vehement de Gigi Becali, dar şi de jucătorii lui Roni Levi, care susţin la unison că respectiva eroare a viciat rezultatul final al întâlnirii.

Borcea declanşează Jihadul

Delegarea lui Robert Dumitru la meciul Vaslui - Dinamo a fost total neinspirată, mai ales că acelaşi arbitru îi mai dezavantajase în trecut pe câini tot într-o dispută pe terenul moldovenilor. Cristi Borcea nici nu a mai aşteptat repriza a doua a meciului, şi s-a dezlănţuit la o emisiune tv, acuzându-l pe Adrian Porumboiu de practici necurate în privinţa arbitrajului de care are parte la Vaslui. Oficialul dinamovist îi impută centralului neacordarea unui penalty în minutul 2 asupra lui Marius Niculae, dar şi faptul că la aceeaşi fază trebuia eliminat Pavol Farkaş. Reluările tv demonstrează că oficialul dinamovist are dreptate, şi chiar patronul moldovenilor a recunoscut că trebuia dictată lovitură de la 11 metri pentru Dinamo, însă adaugă că acea greşeală nu a influenţat rezultatul final, deoarece, după spusele sale, echipa sa a fost net superioară roş-albilor. “Puterea” a vrut să afle poziţia preşedintelui CCA referitoare la cele trei erori mari de arbitraj, însă acesta nu a vrut să comenteze acest aspect, sub pretextul jenant că participă la un curs pentru arbitrii.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-09

Mai multe imagini:
Capitala îşi ţipă disperarea!
zoom
Capitala îşi ţipă disperarea!
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image