2017-01-24 17:11


Cătinaş se antrenează cu Badr Hari pentru revenirea în SuperKombat

 |  13:40
Cătinaş se antrenează cu Badr Hari pentru revenirea în SuperKombat

Românul Raul Cătinaş îşi pregăteşte revenirea în circuitul SuperKombat, programată pe 25 februarie. El se antrenează în acest sens cu celebrii Badr Hari şi Malvin Manhoef. După o pauză de un an şi trei luni, Cătinaş va lupta din nou în singurul circuit internaţional condus de un român, urmând să-l înfrunte pe turcul Yuksel Ayadin. 

“În toată această perioadă am renunţat la antrenamente pentru că am avut şi probleme cu accidentările, dar acum îmi propun să fiu mai puternic ca niciodată. Am întâmpinat câteva dificultăţi la antrenamente din cauza perioadei de repaus, dar voi fi apt pentru meci. Nu contează cine îmi va fi adversar, contează doar să câştig”, a spus sportivul în vârstă de 23 de ani.

Cel porecilt “Iron” e impresionat de condiţiile de pregătire din Olanda dar mai ales de antrenamentele conduse de Mike Passenier.  “Îmi place foarte mult aici. Sunt antrenamente barbare. Dacă aţi văzut filmul Spartacus, cam aşa e şi aici. E o sală de gladiatori. Am făcut sparring cu Badr Hari, Malvin Manhoef şi cu Sergey Lascenko, campionul SuperKombat din 2011. Mă simt bine şi dacă voi continua la aceasă seară, în toamnă voi fi mai bun decât am fost vreodată”, a adăugat Raul Cătinaş, care a disputat ultimul meci pe 20 noiembrie 2010, când l-a învins la decizie pe americanul Imani Lee.

Cine e Raul Cătinaş

Născut pe 6 august 1988 la Lugoj, Cătinaş a început kick-boxingul în 2004, pe când avea doar 16 ani, iar trei ani mai târziu şi-a făcut debutul în circuitul Local Kombat, deveni între timp SuperKombat.  La 1,82 m şi 107 kg, românul a devenit în 2010 cel mai tânăr luptător, după Badr Hari, calificat în Final 16 de la Seul. În carieră a adunat 13 victorii (6 KO) şi 4 înfrângeri, însă niciuna înainte de limită. Printre victimele sale se numără Stefan Leko, Dzevad Poturak şi Mindaugas Sakalauskas.

Bonjaski va fi prezent la SuperKombat Podgorica

A doua ediţie a circuitului, care în 2011 s-a transformat din Local Kombat în SuperKombat la nivel internaţional, va debuta în capitala Muntenegrului, Podgorica, pe 25 februarie. Gala va fi organizată la Moraca Sports Arena, o sală cu o capacitate de 7.000 de locuri, iar la eveniment şi-au anunţat participarea preşedintele şi prim-ministrul Muntenegrului. De asemenea, vor fi prezenţi doi dintre cei mai mari luptători din istorie, croatul Branko Cikatic, primul campion al promoţiei japoneze, şi Remmy Bonjaski, încoronat de trei ori rege al K-1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: Raul_catinas, superkombat, revenire, badr_hariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image