2018-09-24 12:48


Ce vrea să facă Ronaldo după ce se lasă de fotbal. Indiciu: Nu o să fie antrenor

 |  14:52
Ce vrea să facă Ronaldo după ce se lasă de fotbal. Indiciu: Nu o să fie antrenor
Florentin Dincă

Ajuns la 31 de ani, Cristiano Ronaldo se gândeşte deja la perioada post-fotbal. Starul lui Real Madrid are afaceri cu încălţăminte, parfumuri, lenjerie, cămăşi, sub titulatura “CR7”, însă visul său cel mare este să deţină şi să se ocupe de un lanţ de hoteluri de lux în toată lumea. Primul pas a fost făcut. Cristiano a investit, alături de grupul lustian Pestana, 37 de milioane de euro în patru hoteluri de pe insula Madeira, foart aproape de Funchal, locul său de baştină.

“Mulți dintre noi, fotbaliștii, își încheie cariera fără să știe ce vor face. Pentru mine, este clar: vreau să mă ocup de mărcile mele. La vârsta de 30 de ani, am realizat deja multe lucruri, am un super anturaj, sunt foarte fericit. Dar vor veni și alte proiecte. Ceea ce vreau este ca numele meu să fie mereu cel mai mare în toate domeniile de activitate în care mă implic. Nu mă văd antrenor, nu este ambiția mea”, a declarat Ronaldo.

Originar dintr-un cartier popular din Funchal, Ronaldo a fost reperat la vârsta de 11 ani de Sporting Lisabona unde a și fost adus. A fost remarcat şi ulterior promovat de Loţi Boloni la prima echipă a “leilor”. Apoi, cariera starului lusitan s-a confundat cu Manchester United şi Real Madrid, ultimul, actualul său club., conform Agerpres. Cu ambele echipe, Ronaldo a câştigat o droaie de trofee.

Din înţelegerea sa cu Real Madrid, plus numeroasele contracte de publicitate pe care le are, Cristiano Ronaldo adună anual în jur de 70 milioane euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-18

TAGURI: cristiano ronaldo, reconversie, meserie, hotel, fotbal, antrenor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...