2017-01-17 04:45

SPORT


“Celebrul” Platini e dinamovist!

 |  22:04
“Celebrul” Platini e dinamovist!

Atacantul brazilian cu nume celebru al lui ŢSKA Sofia, Michel Platini, a parafat o înţelegere pe 3 ani cu Dinamo. Jucătorul va fi deţinut în coproprietate cu gruparea sofiotă, iar dacă alb-roşii se vor califica în vară în grupele Ligii Campionilor, aceştia vor mai trebui să achite în plus o sumă de bani.

“Jucătorul a semnat pe trei ani de zile. L-am urmărit în mai multe meciuri, dar au contat şi referinţele primite de la Ioan Andone şi de la Florentin Petre, care au lucrat cu el”, a spus preşedintele lui , Nicolae Badea.

Jucătorul cariocas, care chiar a călătorit alături de câini la întoarcea din Turcia, are 28 de ani, însă doar acum 4 ani a jucat la o echipă cât de cât mai serioasă, Cernomoreţ Burgas, pentru care a înscris în sezonul 2008-2009 de 13 ori în 31 de partide. Michel Platini Ferreira Mesquita, pe numele său complet, a fost achiziţionat de ŢSKA Sofia, unde în două sezoane şi jumătate a evoluat în 47 de meciuri şi a marcat de 16 ori.

Transferul lui Platini a însemnat practic despărţirea de Liviu Ganea. Jucătorul pleacă astfel de la clubul care l-a crescut şi acolo unde a cunoscut performanţa. Era în ultimele şase luni de contract, iar astăzi chiar a refuzat o ofertă foarte bună de la Astra Ploieşti, gest care l-a scos din sărite pe agentul său, Ioan Becali, care a rupt contractul de impresariere cu acesta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-16

TAGURI: Michel_platini, celebru, caine, dinamo, transferComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image