2018-11-18 03:55


CFR Cluj l-a vândut pe Bakary Sare la Dinamo Zagreb, după ce îl cedase la croaţi şi pe Ivo Pinto

 |  15:35
CFR Cluj l-a vândut pe Bakary Sare la Dinamo Zagreb, după ce îl cedase la croaţi şi pe Ivo Pinto
Florentin Dincă

Venirea lui Mircea Rednic la cârma lui CFR Cluj a dat startul unui dute-vino continuu în cadrul lotului ardelenilor. După ce l-a vândut acum câteva zile pe Ivo Pinto la Dinamo Zagreb, ardelenii l-au cedat la aceeaşi echipă şi pe mijlocaşul la închidere Bakary Sare. Arpad Paszkany s-a ales cu doar 500.000 de euro din mutarea fotbalistului în Croaţia, adus acum doi ani de la Anderlecht.

"Da, este adevărat, a plecat şi Sare. Au fost cei de la Dinamo Zagreb şi i-au urmărit pe Ivo Pinto şi pe Sare. Din păcate, au plecat amândoi. Sare e deja la Zagreb”, a declarat Iuliu Mureşan pentru postul Look TV.

Sare a jucat doar 14 partide în Liga 1, fiind mai mult timp accidentat.

Oficialii fostei campioane au reuşit repede să umple locul lăsat liber de Sare şi l-au achiziţionat definitiv pe nigerianul Nwankwo Obiora, de la Parma. Tot de la gruparea itlaliană CFR Cluj l-a adus şi pe fundaşul central Goncalo Jardim, care a evoluat în sezonul trecut în Serie B, la Cesena.

De la sfârşitul campionatului au plecat din Gruia Liviu Ganea, Adam Vass, Ronny, Gabi Mureşan, Ivo Pinto, Nuno Claro, Nuno Diogo, Nicolas Godemeche, Cristian Panin, Weldon, Kivuvu, Bjelanovic şi Celestino.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-05
Citeste si:
CFR CLUJ. Paszkany nu mai poate singur

TAGURI: CFR, cluj, vandut, bakary, sare, dinamo, zagreb, croati, ivo, pinto, mijlocas, fotbalist
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri




loading...