2018-12-12 10:19


CFR Cluj va primi înapoi cele 24 puncte cu care fusese penalizată

 |  11:35
CFR Cluj va primi înapoi cele 24 puncte cu care fusese penalizată

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR Cluj să primească înapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizată, la 4 februarie de către Comisia de Disciplină a FRF pentru neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, potrivit unor surse din cadrul grupării ardelene, citate de Mediafax.

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat, în luna februarie, CFR Cluj pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte în total.

Comisia de Recurs a FRF a respins, la 20 februarie, memoriul grupării CFR Cluj, menţinând sancţiunea cu 24 de puncte de penalizare dictată de Comisia de Disciplină.

Astfel, CFR Cluj, care ocupa locul 2 în clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte, a ajuns pe ultimul la începutul returului.

În urma deciziei TAS, CFR Cluj are, înaintea etapei a XXXII-a, 54 de puncte şi a urcat pe locul 3 în ierarhia Ligii I.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-22

TAGURI: cfr, cluj, primeste, inapoi, 24, puncte, este, penalizat, tas, lausanne, comisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...