2016-12-06 08:06

SPORT


Chindia Târgovişte şi FC Baia Mare au drept de promovare. După trei luni în care s-au bătut cu pumnii în piept, şefii FRF au cedat

 |  19:08
Chindia Târgovişte şi FC Baia Mare au drept de promovare. După trei luni în care s-au bătut cu pumnii în piept, şefii FRF au cedat
FRF a revenit asupra deciziei de a interzice dreptul de promovare grupărilorFC Baia Mare şi Chindia Târgovişte, care vor participa începând de azi laprocesul de licenţiere pentru Liga a II-a.

În ianuarie, oficialii de la Casa Fotbalului anunţau că22 de cluburi nu pot promova din Ligile a II-a şi a III-a, deoarece ar fiîncălcat regulamentul. Dintre acestea, 8 se luptau pentru accederea în eşalonulsuperior, iar hotărârea FRF a schimbat practic optica. Doar două au mai reuşitsă încheie pe locuri promovabile, FC Baia Mare şi Chindia. Surpriză! Ambele aufost chemate la Comisia de Licenţiere pentru a juca din vară în divizia a doua.

Dâmboviţenii se vor prezenta azi în faţa membrilorComisiei, dar preşedintele Ion Crăciunescu e convins că nu vor fi probleme. “Era cevanormal, pentru că nu puteau decide de la FRF cine să retrogradeze şi cinesă promoveze în mijlocul campionatului. Nu avem nici o datorie către nimeni, arfi fost abuziv să nu avem dreptul de a promova”, a declarat, pentru“Puterea”, Crăciunescu.

Scapă Timişoara şiBistriţa?

Aşacum “Puterea” a dezvăluit încă de acum o săptămână, Dumitru Dragomir încearcăsă tragă sforile pentru ca Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să continue înLiga I şi din sezonul următor chiar dacă nu au luat licenţa. În aceeaşisituaţie se află şi FC Bihor, formaţie promovată din Liga a II-a, toate celetrei urmând să primească aviz favorabil pe 20 iunie la reunirea ComitetuluiExecutiv al FRF.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image