2016-10-23 23:32

SPORT


Chisora şi Haye ar putea fi excluşi din box

 |  13:07
Chisora şi Haye ar putea fi excluşi din box

Dereck Chisora şi David Haye s-au luat la bătaie la conferinţa de presă după meciul primului cu Vitali Klitsckho. Alteracţia i-ar putea costa foarte scump pe cei doi pugilişti britanici, ei fiind pasibili de suspendare pe viaţă din box.

“Consiliul are multe puteri. Ei ar putea fi amendaţi, suspendaţi sau le-ar putea fi retrasă licenţa. Sunt foarte dezamăgit şi trist pentru că s-a întâmplat aşa ceva în acest sport. Voi discuta cu Federaţia germană de box şi cu poliţia germană, iar apoi vom lua măsurile adecvate'”, a declarat ecretarul general al Consiliului de control al boxului britanic, Robert Smith.

Imediat după partida cuVitali Klitsckho, , retras de curând din activitate, şi care a fost comentator la respectiva întâlnire. În urma acestui incident, Chisora şi antrenorul său, Don Charles, au fost arestaţi pe aeroportul din Munchen, în timp ce se pregăteau să plece către Marea Britanie, fiind eliberaţi ulterior, în timp ce Haye nu a putut fi găsit de poliţiştii germani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Derek_chisora, david_haye, excudere, box, bataie, munchen, galaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doroftei, adus cu mandat la audieri în Dosarul ”Gala Bute” Leonard Doroftei, fost președinte al Federației Române de Box, va fi adus cu mandat, pe data de... 05 Oct 2016 | (0)
Udrea, candidată independentă Fostul ministru Elena Udrea a anunţat miercuri că va candida ca independent la alegerile... 05 Oct 2016 | (4)