2017-01-23 06:34


Chivu a fost huiduit pe Giuseppe Meazza

 |  16:14
Chivu a fost huiduit pe Giuseppe Meazza

Cristi Chivu s-a încăpăţânat să îşi ducă înţelegerea cu Inter Milano până la capăt, însă suporterii nu îl mai au la inimă. Mai are contract până la finalul acestui sezon şi, chiar dacă nu mai este în vederile tehnicianului Claudio Ranieri, fostul internaţional român a fost introdus din primul minut în partida cu Lazio, în lipsă de alte soluţii.

Chivu a făcut o repriză foarte slabă. A pierdut o grămadă de baloane, a pasat greşit, s-a complicat de multe ori în preajma careului propriu şi nu s-a înţeles deloc cu coechipierul său de pe banda stângă, Riky Alvarez. Evoluţia sub aşteptări a românului a fost taxată vehement de fanii lui Inter, care l-au apostrofat asiduu la fiecare minge pierdută. Mai mult decât atât, golul oaspeţilor marcat de Rocchi a fost primit pe partea lui şi a lui Samuel. Ranieri a simţit indolenţa lui Chivu şi l-a schimbat la pauză pe apărătorul român.

În contrast cu prestaţia lui a fost cea a lui Radu Ştefan. Ex-dinamovistul a avut o evoluţie sigură, în ciuda faptului că echipa sa a pierdut derby-ul etapei a 19-a din Serie A.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Cristi chivu, giuseppe meazza, huiduitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image