2019-01-24 04:33


Chivu a rămas fără antrenor!

 |  17:18
Chivu a rămas fără antrenor!

AntrenorulRafael Benitez a fost demis în sfârşit de conducerea lui Inter Milano. Deşi acâştigat de curând Campionatul Mondial al Cluburilor, Moratti nu a mai avutrăbdare cu Benitez, sub conducerea căruia, campioana Italiei se află înmomentul de faţă pe locul 7 în Serie A, la 13 puncte de liderul AC Milan, însănerazzurri au şi două meciuri mai puţin disputate.

“Internaţionale şi Rafael Benitez anunţă că,prin consimţământ mutual şi satisfacţie reciprocă, au găsit un acord pentru apune capăt anticipat raporturilor lor de muncă. Inter îi mulţumeşte lui RafaelBenitez pentru munca sa la conducerea echipei, care a câştigat SupercupaItaliei şi Campionatul Mondial al cluburilor. Rafael Benitez mulţumeşteclubului Inter pentru experienţa profesională importantă şi pentru victoriileobţinute împreună”, se arată în comunicatul oficial al clubului Inter.

RafaelBenitez a sosit în vară pe banca lui Inter Milano, acolo unde l-aînlocuit pe Jose Mourinho. Tehnicianul spaniol a lăsat pe Liverpool pentru apregăti pe deţinătoarea Ligii Campionilor, însă rezultatele nu au fost celeaşteptate. Jucătorii români de la Inter, Cristi Chivu şi Denis Alibec, autrăiri diferite după despărţirea de Benitez. Dacă Alibec a prins câteva meciurila echipa mare sub îndrumarea ibericului, Chivu a avut acum trei luni un conflictcu acesta, chiar în timpul meciului cu AS Roma, atunci când căpitanul naţionaleiRomâniei l-a ameninţat pe antrenor că iese de pe teren dacă acesta nu aşeazăechipa bine în teren.

Fostul jucător şi antrenor al lui AC Milan, brazilianul Leonardo, esteprincipalul candidat la preluarea bancii tehnice a lui Inter Milano. Pe listatehnicienilor urmăriţi de oficialii clubului este şi Walter Zenga, ex-portarulformaţiei din Milano, care momentan pregăteşte pe Al-Nassr, din Arabia Saudită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...