2017-01-23 08:38


Chivu înapoi la Ajax?

 |  17:17
Chivu înapoi la Ajax?

Frank de Boer, antrenorul echipei de fotbal Ajax Amsterdam, consideră că revenirea fundaşului român Cristian Chivu la gruparea olandeză cu ocazia viitoarei perioade de transferuri din iarnă ar putea fi posibilă în cazul plecării, probabile, a fundaşului belgian Jan Vertonghen.

“Totul va depinde de situaţia lui Jan, dar dacă ne va părăsi, Chivu reprezintă planul nostru B. L-am dorit şi vara trecută, îl vreau şi acum. Are o mare experienţă la nivel internaţional şi este un adevărat profesionist”, a spus De Boer.

Jucătorul român, în vârstă de 31 de ani, a jucat pentru Ajax în perioada 1999-2003, înainte de a pleca la AS Roma, şi este pus pe lista de transferuri de clubul italian Inter Milano. Pentru belgianul Jan Vertonghen şi-au manifestat interesul în vară cluburi precum Arsenal şi Manchester City, dar Ajax a preferat să-l mai păstreze câteva luni.

Impresarul fostului internaţional dezminte însă afirmaţiile lui De Boer. “Nu a existat niciun contact cu Ajax. Prelungirea cu Inter? Încă nu i-a fost propus niciun nou angajament, dar singurul lucru pe care pot să-l confirm este acela că Cristi Chivu nu va merge la Ajaxîn luna ianuarie. Doar în cazul unei oferte extrem de convenabile el ar putea pleca de la Inter înainte de finalul contractului, adică luna iunie a anului 2012” a spus Victor Becali pentru tuttomercatoweb.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-08

TAGURI: chivu, ajaxComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image