2016-10-26 14:38

SPORT


Chivu se mai chinuieşte 6 luni la Inter!

 |  16:11
Chivu se mai chinuieşte 6 luni la Inter!

Ultimele şase luni de contract ale lui Cristi Chivu cu Inter Milano vor fi de coşmar pentru fotbalist. Şi asta deoarece românul va rămâne până la finalul sezonului la gruparea condusă de Massimo Moratti, asta chiar dacă nu mai intră în vederile tehnicianului Claudio Ranieri, iar despre un post de titular nici nu mai poate fi vorba până la vară.

Este cert de ceva vreme că fundaşul nu va mai continua la fosta campioană a Italiei, iar acum acesta aşteaptă o ofertă tentantă pentru a semna o înţelegere valabilă din vară. De serviciile românului s-au arătat foarte interesate Napoli, Genoa, Ajax sau chiar Real Madrid, mai ales că jucătorul nu va costa nici un ban. „ mai are şase luni de contract şi va rămâne la Inter Milano până la finalul sezonului. În vară vom vedea ce va fi. Nu am primit nici o ofertă de prelungire a înţelegerii până acum. O echipă care doreşte să prelungească un contract vine cu o ofertă cu un an înainte de expirarea înţelegerii. Inter nu a făcut-o. Nu pot să spun nimic despre un eventual transfer la Napoli, deoarece nu m-a contactat nimeni de acolo”, a spus Becali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Chivu, italia, inter, 6 luniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Viorel Simion și-a apărat centura IBF Inter-Continental Boxerul român Viorel Simion și-a apărat cu succes centura IBF Inter-Continental la categoria... 15 Oct 2016 | (0)
100 de angajați protestează în faţa Penitenciarului București Rahova Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare (SNLP) a anunţat luni, într-un comunicat de... 10 Oct 2016 | (0)