2019-04-19 10:19


Christoph DAUM a ajuns la ÎNCHISOARE

 |  14:34
Christoph DAUM a ajuns la ÎNCHISOARE

La nici trei luni de la despărțirea de echipa națională a României, Christoph Daum a ajuns la închisoare. Nu pentru că ar fi făcut ceva ilegal, ci în vizită de lucru.

Tehnicianul neamț a fost invitat la penitenciarul Herford, unde a susţinut un antrenament cu mai mulţi tineri acuzaţi de delicvenţe juvenile: ”Există un aspect unificator al fotbalului. Băieţii nu pot merge chiar acum la stadion. Aşa că am venit eu la ei pentru un antrenament”.

Daum regretă că nu a fost căutat de nici o echipă din Germania în această perioadă, însă la începutul anului viitor se va apuca din nou de treabă. Pe tărâmuri extreme de îndepărtate. Antrenorul de 64 de ani susține că va merge în fotbalul chinez, deoarece este atras de perspectivele care există în această țară unde fotbalul este în plină expansiune. Încă nu a fost dezvaluit numele noii sale echipe.

”În Bundesliga, voi merge pe stadion doar ca spectator. Antrenorii mai vechi nu par a mai fi necesari. În schimb, sunt mândru că se pariază pe tineri. Heynckes este excepţia absolută. În străinătate, pe de altă parte, calităţile mele sunt apreciate. Primesc oferte de peste tot, doar din Bundesliga nu. Voi lucra în China de la anul, aşa cum fac Capello, Lippi, Scolari, Schmidt şi Magath. Mă tentează să construiesc ceva pentru a face fotbalul chinez competitiv cu cel european”, a declarat Christoph Daum, citat de westfalen-blatt.de.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-07

TAGURI: christoph daum, inchisoare, antrenor, china
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri