2016-12-07 18:41

SPORT


Cinci medalii pentru România, la juniori

 |  17:33
Cinci medalii pentru România, la juniori

România a obţinut două medalii de aur, două de argint şi una de bronz în finalele probelor de juniori de la ediţia a 7-a a CE de gimnastică aerobică de la Bucureşti. Medalia de aur în proba de trio a fost câştigată de România 1, în componenţa Bianca Gorgovan, Alina Radu, Diana Deac, în timp ce argintul a fost obţinut de România 2, în formula Carmen Iliescu, Lavinia Panaete şi Premia Matei. De asemenea, România, în componenţa Alina Radu, Bianca Gorgovan, Diana Deac, Carmen Iliescu, Amalia Nicola şi Premia Matei, s-a impus în finala probei de grup. Alina Radu a obţinut medalia de argint în proba de individual feminin, în timp ce în proba de individual masculin, medalia de bronz i-a revenit lui Cristian Drăghici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-21

TAGURI: carmen iliescu, medalii romania, junioriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

România, campioană mondială la tenis de masă Performanță extraordinară pentru tenisul de masă juvenil din România în finala contra... Acum 60 min | (0)
Neurochirurgul Leon Dănăilă: Eu şi cu Ion Iliescu suntem la fel? Neurochirurgul Leon Dănăilă, candidat PNL la Bucureşti pentru Senat, a declarat, sâmbătă,... 20 Noi 2016 | (0)