2019-02-22 06:22


Cine este OMUL din fotbal în fața căruia Gigi Becali nu mișcă

 |  14:33
Cine este OMUL din fotbal în fața căruia Gigi Becali nu mișcă

Este cunoscut faptul că Gigi Becali nu are rival în rândul patronilor de echipe de la noi. Și totuși, pentru latifundiarul din Pipera există un om din fotbal în fața căruia nu mișcă și pe care nici măcar nu îndrăznește să contreze verbal.

Cine este OMUL din fotbal în fața căruia Gigi Becali nu mișcă
zoom

E vorba de de Gică Hagi, naşul său şi cel care o patronează Viitorul. Becali a anunţat că nu va mai comenta nici o declaraţie a Regelui. Cei doi au avut relaţii extreme de reci în trecut, când fostul internațional a fost dat afară de Gigi de la echipă, iar acum finanţatorul nu mai vrea să-şi strice legăturile cu nașul său.

"Ce zice Gică nu mai comentez niciodată. Când am fost întrebat de Ianis, am stat şi m-am gândit o mie de gânduri ce răspuns să dau să fie pe placul lui Gică. Am zis eu să dau un răspuns să-i placă lui, că e băiatul lui. Nici asta nu i-a plăcut. Am zis, domne, Ianis face acum două milioane, dacă vine la FCSB face 20. Cu alte cuvinte, e un jucător valoros. Nici asta nu i-a plăcut. Atunci când zice Gică ceva, nimica nu mai zic. Pentru că nu se ştie în ce toane e şi se supără şi atunci nu vreau să-l supăr cu nimic. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni, iar cu Gică nici atât. Poate să-mi dea şi cu un par în cap, nu mă cert cu el", a declarat Becali la Pro X.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-27

TAGURI: gigi becali, gica hagi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
28 Sep 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri
loading...