2017-01-20 13:53

SPORT


Clau-gol nu mai agaţă ghetele în cui

 |  17:43
Clau-gol nu mai agaţă ghetele în cui

A spus răspicat astă-vară că mai joacă un an şi gata, se lasă de fotbal. Chiar dacă în acest sezon a stat mult şi pe banca de rezerve, Claudiu Niculescu a reuşit totuşi să puncteze de cinci ori pentru şepcile roşii. Idolatrizat de fanii clujeni, Clau-gol pare decis în acest moment să renunţe la gândul retragerii.

Ar mai vrea să-şi mai ajute încă un an echipa din teren. „Nu mai sunt sigur dacă mă voi retrage sau nu. Depinde de cum mă voi simţi fizic. Dacă ar fi să ne luăm după cum mă simt acum, atunci sigur o să merg mai departe şi din vară. E prea devreme să mă exprim. O decizie în această privinţă nu depinde de o eventuală calificare a Universităţii Cluj în acest an în Liga Europa”, a spus Claudiu Niculescu.

Cariera lui Clau-gol se leagă în mare parte de Dinamo, echipă pentru care a jucat şapte ani şi a înscris 98 de goluri. Din 2010 a venit la , unde a devenit repede liderul vestiarului. Dacă în Liga 1 este în topul golgheterilor all-time, în străinătate, fotbalistul oltean nu a avut acelaşi succes. A jucat doar câte un sezon pentru Genoa şi MSV Duisburg, dar şi jumătate de an la Omonia Nicosia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Niculescu, cluj, retragereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image