2018-12-12 09:49


Claudiu Keșeru, despre partidele cu Armenia și Kazahstan: Trebuie să credem în şansa noastră

 |  13:45
Claudiu Keșeru, despre partidele cu Armenia și Kazahstan: Trebuie să credem în şansa noastră

Atacantul Claudiu Keșeru a declarat, marţi, că este foarte optimist în ceea ce privește partidele naţionalei cu Armenia și Kazahstan. Acesta a ţinut să precizeze că jucătorii români trebuie să creadă în ei şi în şansa pe care o au.

"Eu sunt foarte optimist, important e să credem în noi și în șansa noastră. Trebuie să credem că putem obține șase puncte, iar dacă după trei meciuri disputate vom strânge șapte puncte atunci putem spune că ne-am realizat obiectivul de la începutul acestei campanii. Toată lumea așteaptă ca noi să câștigăm ambele meciuri, dar s-a văzut că au fost surprize. Ne așteptam la diferențe clare în favoarea Danemarcei și Poloniei, dar nu a fost așa. Vor fi meciuri grele, atât în Armenia, cât și pe gazonul sintetic din Kazahstan", a precizat fotbalistul, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte criticile de după egalul de la Cluj cu Muntenegru, acesta crede că au venit prea devreme.

"E cel mai ușor să critici și să găsești nod în papură în fiecare situație. Eu zic să așteptăm și această dublă și partida cu Polonia de acasă înainte de a trage o concluzie. Eu spun că la partida cu Polonia se vor vedea schimbări mari. E o grupă foarte echilibrată, depinde și de conjunctură, de câți jucători accidentați va avea fiecare echipă națională, depinde și de formă, de oboseală... sunt multe aspecte. Dar cred că putem pretinde o calificare, fie ea directă sau de la baraj", a afirmat Claudiu Keșeru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: claudiu keseru, partida, armenia, kazahstan, crede, sansa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...