2019-02-15 23:38


Claudiu Niculescu: “Dinamo n-are forţă să câştige titlul. Tot Steaua e favorită”

 |  12:05
Claudiu Niculescu: “Dinamo n-are forţă să câştige titlul. Tot Steaua e favorită”
Florentin Dincă

Chiar dacă Dinamo e înaintea Stelei în clasamentul Ligii 1, fostul idol din Ştefan cel Mare, Claudiu Niculescu, nu crede că echipa sa de suflet are şanse la titlu în acest sezon, acolo unde o vede pe Steaua, marea rivală a “câinilor”, ca principală favborită.

"Mai degrabă cred că Dinamo va cuceri una dintre cele două Cupe, a României sau cea a Ligii. În campionat nu cred că e atât de simplu, pentru că sunt echipe bune. Nu că Dinamo nu ar fi o echipă bună, este o echipă foarte bună în acest sezon, dar cred că încă nu are forţa necesară de a câştiga titlul. Eu sper ca din sezonul viitor, Dinamo să se lupte cu şanse reale la câştigarea titlului. Poate nu pică bine să spun acest lucru, dar cred că Steaua în acest moment are cel mai puternic lot din ţară şi nu neapărat datorită faptului că au transferat nişte nume importante în fotbalul românesc. Ci datorita faptului că se investeşte foarte mult acolo şi este o stabilitate financiară. Bineînteles, au şi un antrenor foarte bun", a declarat Claudiu Niculescu.

Echipa pregătită de Mircea Rednic este, cu trei etape rămase din sezonul regulat, pe locul trei în clasamentul Ligii 1, cu un punct în faţa Stelei, şi este calificată în semifinalele Cupei României, dar şi în penultimul act din Cupa Ligii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-06

TAGURI: claudiu niculescu, dinamo, steaua, titlu, fani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...