2018-10-19 02:32


Clubul Rapid e de vânzare! Costă doar 1 leu!

 |  15:37
 Clubul Rapid e de vânzare! Costă doar 1 leu!

Sătul de situația financiară dificilă a Clubului, patronul Rapidului, Valerii Moraru a anunțat că este gata să vândă și să renunțe la fotbal.

Prețul pentru Clubul Rapid e atrăgător: 1 leu!

"Astazi daca vine cineva dispus sa preia clubul Rapid, il dau cu 1 leu si cu salariile platite la zi. Suntem considerat un club mare din Romania, dar nu am vandut nici macar un metru de publicitate pe stadion. Eu am facut cat am putut. Stiu ca mi-am asumat anumite obligatii, am incercat sa le indeplinesc, pe multe chiar am reusit sa le duc la capat, si o sa incerc sa mai rezolv dintre ele", a spus Moraru pentru DigiSport.

Acesta a explicat apoi ca Rapidul are mari probleme de finantare pentru ca nu poate atrage sponsori.

"O problema mare o reprezinta insolventa clubului. Am preluat echipa cu un mare deficit, nu uitati asta! Am platit datorii din urma, iar in acest moment Azuga Waters este singurul creditor al clubului. Nu avem nici macar un sponsor, sunt si salarii mari, dar incercam sa ne achitam de obligatii. Recunosc, e destul de greu, mai ales ca suntem in liga a II-a, sa nu uitam", a mai declarat Moraru.

Valerii Moraru a preluat Rapidul in urma cu un an si jumatate, insa n-a avut rezultatele asteptate in Giulesti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: club rapid, patron rapid, valerii moraru, rapid de vanzare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DIANA
21 Ian 2016

Copos, nu te- ar mai rabda pamantul ca de- ar mai trai NAE MANEA te- ar spazura ca din cauza ta s- a ales praful de Rapid.Dar cum Dzeu nu doarme ai platit si tu ptr asta dar ptr moartea lui NAE mai ai de platit ca numai tu i- ai grabit moartea cand l- ai dat afara de la Rapid. Pacat de Rapid, este totusi o istorie.
Random imageUltimele stiri
loading...