2019-01-17 13:11


CM 2018, ARMENIA – ROMÂNIA. Scăpăm de Mkhitaryan?

 |  18:29
CM 2018, ARMENIA – ROMÂNIA. Scăpăm de Mkhitaryan?

Veste bună pentru naţionala de fotbal a României. Vedeta reprezentativei Armeniei, Henrikh Mkhitarian, component din această vară al lui Manchester United, are toate şansele să absenteze în meciul de sâmbătă contra tricolorilor, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

Incomplet refăcut după o accidentare suferită la coapsă la sfârşitul lunii august, într-un amical disputat contra Cehiei, mijlocaşul armean a riscat pe 10 septembrie, într-un meci cu Manchester City. Accidentarea i-a recidivat, iar de atunci el se află într-un amplu proces de recuperare. Tocmai din această cauză, medicul lui Manchester United, Steve McNally, a trimis o scrisoare federaţiei armene de fotbal, în care solicită ca jucătorul să nu participe la meciurile naţionalei, cu Romania şi Polonia, şi astfel să-şi încheie cu succes recuperarea.

"Deşi progresul său a fost bun în ultimele săptămâni, participarea lui la antrenamentele echipei este limitată şi el nu este încă în măsură să se antreneze fără restricţii şi să evolueze în mod competitiv. Ţinând cont de această situaţie, am fi recunsocători dacă i s-ar permite să nu participe la cantonamentul echipei naţionale şi la meciurile din preliminariile Cupei Mondiale, pentru a rămâne la Manchester şi a termina cu bine refacerea", se arată în cererea lui Steve McNally.

Foarte probabil, federaţia armeană va da curs solicitării englezilor şi Mkhitaryan va fi lăsat la echipa de club pentru se pune pe picioare 100%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-03

TAGURI: armenia, romania, mkhitaryan, nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...