2019-03-21 11:59


CM 2018: Suedia ÎNVINGE Elveția și se califică în SFERTURI

 |  19:16
CM 2018: Suedia ÎNVINGE Elveția și se califică în SFERTURI

Suedia este cea de-a saptea sfert-finalista a Cupei Mondiale, nordicii reusind sa se impuna la limita in fata Elvetiei. Partida de la Sankt Petersburg a fost una sub nivelul de pana acum al turneului final, cele doua formatii aratand destul de putin fotbal.

Elvetia a fost ceva mai insistenta in debut, insa doua sanse irosite nonsalant de suedezi au facut ca jocul sa se inchida.Au urmat minute bune de plimbat mingea in zona mediana ceea ce a facut ca publicul neutru din tribune sa huiduie la un moment dat.Golul a fost inscris in minutul 67, atunci cand "decarul" Forsbeg si-a incercat norocul cu un sut pe jos de la marginea careului, iar Akanji a deviat nefericit si l-a pacalit pe portarul Sommer.Au urmat minute in care elvetienii au atacat parca fara cap, actiunile lor terminandu-se undeva la 20 de metri de poarta.Pe final, in urma unui contraatac, arbitrul a dictat penalti pentru suedia si eliminarealui Lang, insa a constatat urmarind reluarile ca faultul nu a fost in interiorul careului. S-a aratat lovitura libera din 16 metri si eliminare, iar minutele trecute au adus si fluierul de final.Suedia merge in sferturi fara sa straluceasca, insa a aratat inca o data ca are o defensiva care poate face diferenta in partidele echilibrate, relatează Ziare.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-03

TAGURI: campionat mondial, fotbal, suedia, elvetia, sferturi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
04 Iul 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
loading...