2019-02-15 23:21


Comisiile Ligii îl iartă pe “tătucul” Dragomir?! În timp ce unii oameni din fotbal sunt amendaţi drastic pentru limbajul jignitor, bossul LPF îşi permite să insulte la foc automat

 |  18:55
Comisiile Ligii îl iartă pe “tătucul” Dragomir?! În timp ce unii oameni din fotbal sunt amendaţi drastic pentru limbajul jignitor, bossul LPF îşi permite să insulte la foc automat
Gigi Becali, DumitruDragomir, Marian Iancu, Victor Piţurcă, Adrian Porumboiu, Giovani Becali,Adrian Mititelu sau Mihai Stoica sunt doar câteva dintre personajele dinfotbalul autohton care au jignit grosolan în ultimii ani pe micile ecrane şi nunumai. Ultimul episod, cel dintre Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, legat dedrepturile tv, s-a lăsat, din nou, cu jigniri de cea mai joasă speţă. “Dacămă apuc de el, cu tot europarlamentarul care este, nu ştiu ce-i fac! El a învăţat alfabetul doar până lalitera OI. Este un analfabet, o să-l dau în judecată”, a spus Mitică.Finanţatorul Stelei nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns pe un ton de mahala:“Să facă ce vrea el că mi-o s_ge în fiecare dimineaţă. A ajuns şi boşorogulăsta să se compare cu mine”. Dacălui Becali nu are nimeni ce să-i facă, pentru că nu are nici o funcţie oficialăla Steaua, Mitică este şeful LPF şi vicepreşedinte al FRF. Însă cine să îlcheme în faţa Comisiei de Disciplină? Cine să îl amendeze? În nici un cazangajatul său, Doru Neagu, mai marele Comisiei de Disciplină din cadrul LPF, pecare mulţi îl acuză că nu ia nici o decizie fără acceptul lui Dragomir.

În urmă cu trei luni,“Puterea” a dezvăluit în premieră o hotărâre a Comitetului de Urgenţă al FRFcondus de Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Decizia luată în luna iulie 2010 urmasă-i fie aplicată lui Adrian Mititelu, aflat în război deschis cu şeful LPF. Laacea vreme, Mitică voia să se răzbune pe finanţatorul juveţilor, care l-aacuzat că a uneltit cu Victor Piţurcă în cazul Bărboianu-Găman. Îl voia cuorice preţ scos din fotbal pe Mititelu. Ce spunea acea hotărâre luată înComitetul de Urgenţă al FRF? Orice oficial din Liga 1 care jigneşteşi calomniază în mod repetat poate fi exclus din fotbal şi declarat persona nongrata. La acea vreme, Mititelu era considerat recidivist, după ce primise maimulte amenzi pentru că l-a acuzat în numeroase rânduri pe bossul de la Ligă. Acum,după ce Dragomir şi Becali s-au insultat grosolan la tv, primul ar trebuichemat în mod normal în faţa Comisiei de Disciplină, apoi amendat şi suspendat.Însă Mitică îşi permite, deoarce ştie că oricâte injurii ar aduce oricui, nuare cum să păţească ceva. Iar în timp ce Mititelu a “colecţionat” amenzi în valoare de aproape 15miliarde de lei vechi, alţii, gen Iancu, Porumboiu sau Piţurcă pot bălăcări pe oricine, deoarece toţi au “spatele” asigurat. Chiar la episodul nelicenţierii Timişoarei,Marian Iancu l-a numit “hoţ” pe Viorel Duru, însă, curios,nimeni nu s-a autosesizat.

Cine cu cine s-aporcăit:

Iancu - Piţurcă

Iancu: “BăiPiţi, spune, eşti homosexual? M-a făcut ţigan, dar uite cine vorbeşte: «Albă caZăpada»! Nu e nici o diferenţă între el şi smoala”. Piţurcă: „Cu garoi din ăştia, cu ciori din astea, care stau în pat şi poartă200 de kilograme de rahat în ei, nu avem ce să facem!”.

Becali - Porumboiu

Becali: „Porumboiu e cel mai pervers om. Este un nebun, toată lumea râde de el. Nu vedeţi ce faţă de beţivare? E un vagabond, un nenorocit, o jigodie, o hahaleră. Dă-te-n p…a mă-tii de zdreanţă”.

Porumboiu: “Omul e dus tare, nu are nici unfel de treabă. A venit în fotbal ca un şpăgar nenorocit, a inventat «Valiza» şia făcut numai nenorociri. Este într-o paranoia de care greu poate să îl vindececineva. Ăsta nu e om, ăsta e năpârcă! E dracu' gol, uitaţi-vă la faţa lui! Războiniculluminii, un păcălici care tot ce a făcut a fost prin a trişa”.

Dragomir- Mititelu

Dragomir: „Mititelueste un neisprăvit al României. Cine este Mititelu? Un nimeni, un brutar, unnebun. A prejudiciat statul, a furat de la stat şi ar trebui să stea vreo 10ani pe la închisoare”.

Mititelu: „Dragomir ebolnav mintal. Are mintea redusă, acum a învăţat tabla înmulţirii. Îi mai spunecâte un sclav de la Ligă ceva, mai află la table sau la barbut altă vorbă, şi adoua zi are o cu totul altă imagine în cap. Nu poţi să pui un comandant alMiliţiei să conducă fotbalul românesc”.

Piţurcă – MM Stoica

Stoica: „Ce spune coana Vica este un prilej de glume.Coana Vica bosumflata nu face decât să-şi arate limitele. A ajuns la menopauzăşi este foarte nervoasă. Coana Vica bretonata, nervoasa de la Orodel. E odulceaţă, arată bine, dacă şi-ar mai tăia bretonaşul ar fi şi mai bine”.

Piţurcă:“Îi sugerez să aibă grijă MiţaTravestita de familie, altfel o să mă implic şi eu în acest scandal. El estedoar un servitor la Steaua, o slugă. Lui i se potriveşte foarte bine funcţiaactuală de c__vă”.

Iancu – Porumboiu

Iancu: “Eşti un paranoic şi unvagabond dacă tu crezi că ai fost dezavantajat de arbitraj la meciul cu noi.”

Porumboiu: “Nu ţi-e rusine, mă,nenorocitule? Te uiţi şi tu de 6 ani la fotbal şi ai ajuns să îţi dai cupărerea. Eşti un rahat, o umplutură de rahat!”.

Şi Muri sare la gâtullor

Preşedintele CFR-ului,Iuliu Mureşan, s-a declarat şi el scârbit de episodul Dragomir-Becali. Mai multdecât atât, oficialul grupării ardelene susţine că unele personaje din fotbalulromânesc ar trebui interzise să nu mai fie invitate sau să mai intre în directpe micile ecrane: “Nu sunt de acord cu dialogul suburban dintre cei doi. Limbajul a fost la cel mai jos nivel posibil. Anumitepersonaje nu ar trebui să mai apară la tv, ar trebui instaurată o anumităcenzură”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-06-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...