2018-12-12 05:43


Componenţii naţionalei de handbal, modele pentru şcolarii din Călăraşi

 |  16:17
Componenţii naţionalei de handbal, modele pentru şcolarii din Călăraşi
Florentin Dincă

Naţionala de handbal masculin a României s-a pregătit centralizat timp de o săptămână la Călăraşi pentru dubla cu Austria si Italia, primele dispute din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2017. Tricolorii au fost primiţi cu multă căldura în oraşul de pe Dunăre. La unul din ultimele antrenamente, elevii lui Aihan Omer au fost vizitaţi de mai mulţi copii de la şcolile din Călăraşi. Şania&Co le-au făcut o surpriză micuţilor şi i-au invitat ad-hoc pe parchetul Sălii Polivalente pentru a-i învăţa din secretele jocului de handbal.

Într-o atmosfera de bucurie, copiii şi jucătorii din echipa naţională au schimbat pase şi au exersat aruncările la poartă. Selecţionerul Aihan Omer şi secundul Sandu Iacob s-au prins şi ei în joacă şi le-au arătat prichindeilor cum se aruncă mingea de handbal.

Componenţii naţionalei de handbal, modele pentru şcolarii din Călăraşi
zoom
La final, tricolorii au fost asaltaţi pentru poze şi autografe şi au răspuns cu mare bucurie solicitărilor din partea inediţilor colegi de  antrenament. Cvadrupla campioană mondială, România a ajuns în ultima grupă valorică la baieţi după eşecul ruşinos contra Finlandei de anul trecut. 
Componenţii naţionalei de handbal, modele pentru şcolarii din Călăraşi
zoom
Revenirea la cârma naţionalei a lui Aihan Omer, tehnicianul care califica naţionala la turneul final din 2009, a schimbat însă deja în bine starea de spirit din sânul echipei. Naţionala s-a calificat astfel lejer în vară în turul II al preliminarilor pentru Euro 2018 şi aşteaptă acum cu optimism debutul în calificările pentru Mondialele din 2017. După partida cu Austria din deplasare (miercuri, ora 21.25), naţionala masculină se întoarce la Călăraşi, unde va întâlni duminică Italia, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din localitate. Organizatorii au pus deja in vanzare biletele - 20 lei. În tentativa de a atrage din nou publicul tânăr către handbal, federaţia a înjumătăţit preţul tichetelor pentru cei care vin la meci însoţiţi de copii (10 lei).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: handbal, nationala, copii, calarasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...