2018-12-13 03:47


Constantin Budescu ia în calcul să rămână la Astra până în vară

 |  08:10
Constantin Budescu ia în calcul să rămână la Astra până în vară
Florentin Dincă

Cel mai curtat jucător din Liga 1, Constantin Budescu, se află încă în dubiu în privinţa viitorului său fotbalistic. Ofertat de Al Ahli Doha şi de Steaua, mijlocaşul ofensiv se gândeşte să rămână la Astra până în vară, aşa cum PUTEREA a scris acum două zile.

Dar nu depinde doar de el. Astra are nevoie urgent de cel puţin un milion de euro pentru a-şi achita datoriile faţă de jucătorii din lot, restanţele salariale ale acestora ajungând la câteva luni de zile.

"Au fost discuţii cu cei din Qatar, s-a vorbit şi la club, s-au şi înţeles la un moment dat, dar le-am spus ca vom vorbi după vacanţă. Nu m-am gândit la bani, altfel eram de mult în Qatar acum. Au fost discuţii de transfer şi la Steaua, dar eu unul am vorbit foarte puţin, lucrurile sunt la nivel de conducere acum. Există şi opţiunea să rămân la club, dar din ce ştiu sunt ceva probleme şi trebuie să facă rost de bani. Dacă am oferte pe banii doriţi de club, probabil că voi pleca, la Steaua sau în altă parte, vedem. Sper ca echipa să meargă la fel de bine cu sau fără mine, să se bată din nou la primele locuri", a spus la DolceSport Constantin Budescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-09

TAGURI: constantin budescu, transfer, steaua, astra, al ahli
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LUCA
09 Ian 2016

Salut sunt Luca. Am 7 Ani si sunt fanul lui Constantin Budescu
Random imageUltimele stiri
loading...