2018-12-13 06:33


Constantin Budescu, înainte de a pleca în China: E un pas înainte. Oferta este bună

 |  15:01
Constantin Budescu, înainte de a pleca în China: E un pas înainte. Oferta este bună

Constantin Budescu a declarat, duminică, la plecarea în China, că oferta noii sale echipe Dalian Yifang este bună atât pentru el, cât şi pentru clubul Astra. Jucătorul a ţinut să precizeze că, din punctul său de vedere, este un pas înainte, informează ProSport.

"Este o ofertă bună atât pentru mine, cât şi pentru club. Din punctul meu de vedere, este un pas înainte. Este o echipă care îşi doreşte să promoveze şi investesc foarte mulţi bani. Sper să promovăm anul acesta. Mi-am dorit din tot sufletul ca acest club (n.red. - Astra) să meargă în continuare şi să nu aibă probleme. Sper ca, prin banii care o să vină pe mine, să se rezolve toate problemele şi totul să fie ok. Am văzut că s-au tot vehiculat sume pe la televizor, sute de mii pe la semnătură, câştig 3-4 milioane. Nu stau lucrurile chiar aşa, dar este mai bine ca în ţară, oricum", a declarat Constantin Budescu.

Mijlocaşul a vorbit şi despre şansele de a ajunge la echipa naţională după transferul în liga a 2-a din China.

"O să fie mai greu, dar dacă o să joc acolo, probabil o să fiu chemat şi la echipa naţională. Acesta este primul criteriu, să joci la echipa ta de club", a afirmat Constantin Budescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-31

TAGURI: constantin budescu, pleaca, china, pas, inainte, oferta, buna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...