2017-01-20 19:57

SPORT


Contractul lui Piţurcă la Universitatea Craiova, suspendat

 |  09:08
Contractul lui Piţurcă la Universitatea Craiova, suspendat

Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova, întrunit marţiseară, a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncăal antrenorului Victor Piţurcă şi a stafului tehnic al acestuia.

"Întrunit de urgenţă marţiseară, Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova a decis următoarele:suspendarea contractului de muncă pe o perioadă nedeterminată a luiVictor Piţurcă, suspnedarea pe o perioadă nedeterminată acontractelor de muncă ale lui Eugen Neagoe, Gabriel Boldici, Silvian Cristescu,Martin Tudor, Marius Dima şi Florin Marin, amânarea reunirii locului dejucători pentru vineri, 14 ianuarie, urmând ca până duminică, 16 ianuarie, săfie numit un staf tehnic interimar", se arată într-un comunicat algrupării oltene.

VictorPiţurcă a preluat Universitatea Craiova la sfârşitul lunii august, în etapa aVI-a a Ligii I, în septembrie el semnând un contract pe cinci ani cu grupareaolteană.

În ultimaperioadă, Piţurcă şi patronul Adrian Mititelu au avut disensiuni, finanţatorulafirmând că "regretă enorm" că l-a adus la echipă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image