2018-11-19 07:15


Cosmin Moți: Polonia, adversara României din meciul de vineri, nu este invincibilă

 |  12:54
Cosmin Moți: Polonia, adversara României din meciul de vineri, nu este invincibilă

Fotbalistul echipei naționale Cosmin Moți a declarat, marţi, că Polonia, adversara României din meciul de vineri din preliminariile Cupei Mondiale 2018, nu este invincibilă, în condiţiile în care nicio echipă nu este de nebătut.

"Polonezii nu sunt invincibili. Nicio echipă nu e de nebătut. Dar va fi foarte greu pentru că Polonia are o echipă foarte bună, cu jucători valoroși. Noi suntem încrezători însă în șansele noastre și cred că putem câștiga acest meci. Pentru asta avem nevoie de mai multe lucruri, avem nevoie să fim o echipă și toți să dăm 100 la sută pentru că altfel ne va fi foarte greu. Dacă batem Polonia vineri, atunci șansele noastre la calificare devin foarte mari. O înfrângere nu ne-ar scoate din cărțile calificării, dar ne-ar fi foarte, foarte greu după aceea să mai prindem unul din cele două locuri. Un rezultat de egalitate nu ar fi nici pozitiv, dar nici negativ. Cred că pur și simplu le-am ajuta pe celelalte echipe din grupă", a afirmat fundașul, potrivit Agerpres.

Românul este de părere că meciul de vineri cu Polonia trebuie jucat cu inteligență.

"E normal ca atunci când vrei să câștigi să ataci. Dar asta nu înseamnă să ne aruncăm la disperare peste ei. Asta e părerea mea. Trebuie jucat cu foarte multă inteligență acest meci", a subliniat Cosmin Moţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-08

TAGURI: cosmin moti, polonia, adversara, romania, meci, vineri, nu, este, invincibila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...