2017-01-23 00:40


Costea a fugit de la echipă, Mititelu a început să plângă

 |  19:36
Costea a fugit de la echipă, Mititelu a început să plângă
Nebunia continuă în Bănie, unde domneşte anarhia. “Copilul teribil” al Universităţii Craiova, Florin Costea, apărăsit cantonamentul cu o seară înaintea partidei cu Dinamo, în timp ce fratelesău Mihai s-a răzgândit în ultimul moment.

Adrian Mititelu susţine că Ioan Becali este în spateleacestei “evadări”deoarece încearcă să-l declare liber de contract pe atacantuloltean. “Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă. Nu maiştiu ce să fac, să merg la poliţie... Ioan Becali m-a ameninţat că îmi va luatoţi jucătorii liberi de contract”, a povestit Mititelu într-o emisiunetelevizată, după care a izbucnit în plâns şi a închis telefonul. Conforminformaţiilor oferite de patronul Universităţii, şi Mihai Costea a vrut săpărăsească echipa, dar a fot întors din drum în ultimul moment după ce a fostinformat că transferul la Steaua nu se va mai finaliza dacă nu rămâne laCraiova până la final.

Ioan Becalise apără şi susţine că fostul golgheter a plecat de la Universitatea deoarecenu şi-a mai văzut salariul de peste trei luni. “Noi l-am anunţat că depunem memoriupentru a deveni liber de contract. Mititelu ne-a zis că până la meciul cu Dinamo va plăti totul, dar nu s-a ţinut de promisiuneşi Florin a plecat. Acum depunem actele pentru ca el să devină liber. Şi-ariscat cariera la acest nenorocit de patron”, a replicat impresarul. MeciulUniversitatea Craiova-Dinamo s-a jucat aseară după închiderea ediţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image